Pasha Bocarie

Acteur

Pasha Bocarie is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Fernes Land

2011 | Drama

Duitsland 2011. Drama van Kanwal Sethi. Met o.a. Christoph Franken, Atta Yaqub, Karina Plachetka en Pasha Bocarie.

Klassiek verhaal over twee tegenpolen die elkaar bij toeval ontmoeten en vervolgens het leven van de ander rigoureus veranderen. Ditmaal worden de gebeurtenissen afgetrapt met een ongeval, als verzekeringsadviseur Mark de illegale Pakistaanse kapper Haroon aanrijdt. Wat zich vervolgens ontvouwt is een chaotische odyssee door de wereld van de illegaliteit, waarin Mark plotseling de buitenstaander is. Sympathiek en vooral ook prettig onsentimenteel regiedebuut, met in de rol van Haroon Atta Yaqub, die we nog kennen van zijn indrukwekkende eerste rol in Ken Loach' Ae Fond Kiss.

Ae Fond Kiss...

2004 | Romantisch drama

Verenigd Koninkrijk/België/Duitsland/Italië/Spanje 2004. Romantisch drama van Ken Loach. Met o.a. Atta Yaqub, Eva Birthistle, Shamshad Akhtar, Ghizala Avan en Shabana Akhtar Bakhsh.

De Britse sociaal realist Ken Loach (Riff-Raff, It's a Free World) kiest voor een klassiek gegeven: de onmogelijke liefde. In Glasgow raakt Casim (Yaqub), zoon van Pakistaanse immigranten, verliefd op de zeer blonde, katholieke Roisin (Birthistle). Dat terwijl zijn huwelijk met een nicht in Pakistan al helemaal geregeld is. Ondertussen heeft Casims zus ook al andere toekomstplannen dan haar ouders zouden willen. Loach en scenarist Paul Laverty voeren in hun veelgeprezen drama niet zozeer bekrompen dwarsliggers van ouders op, maar tonen welke implicaties de romance voor de betrokken families werkelijk heeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pasha Bocarie op televisie komt.

Reageer