Grant Page

Acteur

Grant Page is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Road Games

1981 | Thriller

Australië 1981. Thriller van Richard Franklin. Met o.a. Stacy Keach, Jamie Lee Curtis, Marion Edward, Grant Page en Bill Stacey.

Keach is vrachtwagenchauffeur die dagelijks over de eindeloze Australische wegen rijdt. Hij ziet hoe een meisje een lift krijgt van een wagen die voor hem rijdt. De volgende dag wordt ze verkracht en vermoord aangetroffen. Een sadistische moordenaar blijkt de wegen onveilig te maken. Keach en liftster Curtis gaan proberen hem te ontmaskeren. Onheilspellende thriller waarin de oneindigheid van het landschap een angstwekkend claustrofobische sfeer oproept. Franklin is duidelijk een groot bewonderaar van Hitchcock. Opvallend goed geconstrueerd scenario van Everett De Roche en functionele fotografie van Vincent Monton.

Stunt Rock

1978 | Actiefilm, Muziek

Nederland/Australië 1978. Actiefilm van Brian Trenchard-Smith. Met o.a. Grant Page, Monique van de Ven, Margaret Gerard, Scorcery en Paul Haynes.

Scènes met stuntwerkers en met hardrock-muziek werden willekeurig achter elkaar gemonteerd. Monique moet als 'actrice' in een tv-serie de scènes met elkaar verbinden.

Deathcheaters

1976 | Actiefilm

Australië 1976. Actiefilm van Brian Smith. Met o.a. John Hargreaves, Grant Page, Margaret Gerard, Ziggy en Noël Ferrier.

Twee stuntmannen worden door de geheime dienst aangetrokken voor een gevaarlijke missie op de Filippijnen. Het aardige stuntwerk bezwijkt onder de last van de ellenlange aanloop naar het ridicule actiegedeelte.

The Man from Hong Kong

1975 | Misdaad, Actiefilm

Hongkong SAR van China/Australië 1975. Misdaad van Brian Trenchard-Smith en Courtney Thorne-Smith. Met o.a. Wang Yu, George Lazenby, Rose Spiers, Rebecca Gilling en Hugh Keas-Byrne.

Een harde policier met Yu als een Hong Kongse detective die met twee Australische collega's een drugsnet dat zich over beide landen vertakt te lijf gaat. Sterke bijrollen van Keas-Byrne en Ward. Degelijk vakwerk, zonder meer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Grant Page op televisie komt.

Reageer