Kimberley Beck

Acteur

Kimberley Beck is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dinosaurs: The Movie

1991 | Animatie, Familiefilm, Sciencefiction, Fantasy

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1991. Animatie van Brett Thompson. Met o.a. Omri Katz, Shawn Hoffman, Tiffanie Poston, Pete Koch en Megan Hughes.

Katz, wiens ouders experimenteren met interdimensionale fysica, maakt van hun afwezigheid gebruik om, samen met een vriend en een vriendin, in het lab een aflevering van hun lievelings-animatiereeks Dinosaurs te bekijken op het reuzegrote scherm. Ze weten echter niet dat pa vergeten is de computer uit te schakelen. Daardoor worden ze door het tv-toestel opgeslokt en komen terecht in Saurusland, waar een strijd gaande is tussen de dino's en de barbaarse Rockies. Domme, smakeloze comic-strip voor kinderen. Nadenken is ten strengste verboden, maar amusant is het evenmin. De actie lijkt gestolen van de NINJA TURTLES-films, meesterwerkjes vergeleken bij dit onding. Will Baronet en Lisa Morton smeten een scenario in elkaar, waarbij regelmatig de continuïteit vergeten wordt en dit werd slordig verfilmd door Rick Fichter.

Massacre at Central High

1976 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1976. Horror van Rene Daalder. Met o.a. Derrel Maury, Andrew Stevens, Kimberley Beck, Robert Carradine en Roy Underwood.

Wanneer Maury op de universiteit arriveert, zoekt hij zijn jeugdvriend op. Deze is erg veranderd sinds hij lid is geworden van de bende die nu de scepter zwaait over de campus. Maury wil niets met de gang te maken hebben. Vreemde zaken spelen zich af op de campus, zoals de spoorloze verdwijning van een aatal studenten. Goede atmosferische thriller, die naar het einde toe geforceerd de sadistische toer opgaat. De acteurs behoren duidelijk niet tot de topklasse en dit gebrek aan talent wordt nog versterkt door het superlage budget waarmee gewerkt werd. Toch slaagt de Nederlandse cineast Daalder erin zijn eigen scenario een zekere charme mee te geven. Camerawerk van Bert van Munster. Ook bekend als KILLER OF CENTRAL HIGH.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kimberley Beck op televisie komt.

Reageer