Margaret Markov

Acteur

Margaret Markov is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Arena

1973 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1973. Avonturenfilm van Steve Carver. Met o.a. Pam Grier, Margaret Markov, Lucretia Love en Paul Muller.

Overdadig (althans voor Roger Corman) spektakel dat speelt ergens in het oude Rome waar alle gladiatoren vrouwen zijn. Nogal verrassend feministisch uitgangspunt, al blijven de fysieke attracties van Grier en Markov het belangrijkst.

Hawkins on Murder

1973 | Misdaad

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Jud Taylor. Met o.a. James Stewart, Bonnie Bedelia, Margaret Markov, Strother Martin en Kate Reid.

[KL]Pilot[KLE] voor de tv-serie van Stewart, waarbij de aardige ster omgeven is door goede acteurs in een prima mysterie en rechtszaakdrama (de vergelijking met ANATOMY OF A MURDER is op zijn plaats) over een erfgename die van een drievoudige moord wordt beschuldigd. Sommige scènes werden opgenomen in het weelderige huis van Harold Lloyd. Hertiteld: DEATH AND THE MAIDEN.

Black Mama, White Mama

1973 | Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1973. Actiefilm van Eddie Romero. Met o.a. Pam Grier, Margaret Markov, Sid Haig, Lynn Borden en Zaldy Zschornack.

Twee meisjes met totaal verschillende achtergronden en interesses ontsnappen, aan elkaar geketend, uit een vrouwengevangenis. Behalve de politie hebben beide meisjes vijanden - aan achtervolgers dus geen gebrek. Actiefilm met veel actie, soms spannend, soms leuk, vaak zeer onwaarschijnlijk.

The Hot Box

1972 | Actiefilm

Verenigde Staten 1972. Actiefilm van Joe Viola. Met o.a. Margaret Markov, Andrea Cagan en Ricky Richardson.

In deze op de Filippijnen opgenomen, film over een vrouwengevangenis worden vakbekwaam de gebruikelijke ontwikkelingen afgedraaid: de heldinnen ontsnappen en moedigen een plaatselijke revolutie aan. Jonathan Demme was mede-auteur en producent van de film.

Black Mama White Mama

1972 |

1972. Eddie Romero. Met o.a. Sid Haig, Margaret Markov en Pam Grier.

Blaxploitationfilm met Pam Grier en Margaret Markov in de titelrollen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Margaret Markov op televisie komt.

Reageer