Sonia Viviani

Acteur

Sonia Viviani is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Una tenera follia

1986 | Erotiek, Romantiek

Italië 1986. Erotiek van Nini Grassia. Met o.a. Saverio Vallona, Sonia Viviani en Margie Newton.

Het verhaal, dat zich afspeelt in Napels, heeft een dokter van middelbare leeftijd tot onderwerp die in zaken probeert te gaan, maar daarbij failliet gaat en zijn schulden niet kan betalen. Hij klopt aan om hulp bij zijn zoon, de playboy Paolo, die een verloofde heeft die erg veel van hem houdt en heel erg jaloers is, want Paolo heeft nog altijd een verhouding met een sensuele vrouw. Het wordt al snel een probleem met Paolo en zijn vader en de twee vrouwen. Overvloedig naakt en mooie vrouwen vormen de enige attractie van deze banale film.

Hercules II

1984 | Fantasy

Italië/Verenigde Staten 1984. Fantasy van Lewis Coates. Met o.a. Lou Ferrigno, Sonia Viviani, William Berger en Maria Rosario Omaggio.

De onoverwinnelijke Hercules vecht opnieuw tegen zijn voorouderlijke vijand. De schurk (Berger) uit de vorige film ERCOLE herrijst op dezelfde manier uit de dood als Christopher Lee in DRACULA - PRINCE OF DARKNESS. Een authentiek slechte film. Ook bekend als THE ADVENTURES OF HERCULES.

Hercules

1983 | Fantasy, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Italië 1983. Fantasy van Luigi Cozzi. Met o.a. Rosanna Podesta, Sybil Danning, Brad Harris, Claudio Cassinelli en Delia Boccardo.

Hercules probeert de ontvoerde prinses Cassiopeia te redden. Hij reist door de ruimte en gaat de strijd aan met mechanische vuurspugende draken

Celebrità

1981 | Muziek, Romantiek

Italië 1981. Muziek van Nini Grassia. Met o.a. Nino D'Angelo, Regina Bianchi en Sonia Viviani.

Een film die alleen maar ter plaatse leuk gevonden wordt. Zanger/acteur Nino d'Angelo speelt hier de zoon uit een eerlijke maar arme Napolitaanse familie die het maakt in de showbusiness met behulp van zijn duistere baas. Hij ontdekt al gauw dat hij de prijs moet betalen voor het succes. Platvloers en slecht gespeeld.

La Invasión de los zombies atómicos

1980 | Horror

Spanje/Italië/Verenigde Staten 1980. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Hugo Stiglitz, Laura Trotter, Maria Rosaria Omaggio, Francisco Rabal en Eduardo Fajardo.

Een groep gewapende zombies stapt uit een vliegtuig en raast door de stad... Een belachelijke horrorfilm, die geregisseerd is alsof het om een oorlogsfilm gaat.

Un Urlo dalle tenebre

1975 | Horror

Italië 1975. Horror van Angelo Pannacciò. Met o.a. Richard Conte, Françoise Prévost, Jean-Claude Verné, Mimma Monticelli en Elena Svevo.

Doordat zijn ouderlijk huis is gebouwd boven de grot waarin een beruchte 18e-eeuwse monnik zwarte missen opdroeg, wordt de zoon des huizes door de geest van de duivel overvallen en brengt hij rampspoed over zijn familie. Hoog tijd voor een ervaren exorcist dus. Een vreselijke EXORCIST-kloon, zwak aan plot en karakters, sterk aan mystificaties en zeer onsmakelijke effecten. Geen ogenblik de moeite waard. Ook bekend als CRIES AND SHADOWS, NAKED EXORCISM, en A CRY IN THE DARK.

Carnalità

1974 | Drama, Erotiek

Italië 1974. Drama van Alfredo Rizzo. Met o.a. Erna Schürer, Jacques Stany, Femi Benussi, Mario Pisu en Pupo de Luca.

Welgestelde geleerde koopt het kasteel van een berooide graaf en bedriegt zijn zieke vrouw met dienstbode. Deze geeft haar werkgeefster fatale overdosis medicijn, maar geleerde is ondertussen verliefd geworden op een studente die hem na het huwelijk seksueel uitput tot een dodelijke hartaanval. Ze blijkt de dochter van de graaf te zijn die het kasteel wilde terugkrijgen. Ge[KA3]intrigeer is vooral de alibi voor een reeks erotische sc[KA2]enes die tamelijk voorzichtig (gluurderig) in beeld zijn gebracht. De waarschijnlijkheid van situaties en gedragingen lijkt nergens een punt van overweging te zijn geweest.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sonia Viviani op televisie komt.

Reageer