Ghislain Barrois

Producer

Ghislain Barrois is producer.
Er zijn 6 films gevonden.

Kiki, el amor se hace

2016 | Komedie

Spanje 2016. Komedie van Paco León. Met o.a. Natalia de Molina, Álex García, Paco León en Ana Katz.

Vijf verhalen over seks en liefde. Zo probeert het getrouwde stel Paco en Ana de passie van hun seksuele relatie, lang verwaarloosd, nieuw leven in blazen en Sandra is een alleenstaande vrouw, midden in de zoektocht naar ware liefde.

El Niño

2014 | Actiefilm, Thriller

Spanje/Frankrijk 2014. Actiefilm van Daniel Monzón. Met o.a. Jesús Castro, Luis Tosar, Ian McShane en Sergi López.

Scarface, daarmee vergeleek filmmaker Monzón zijn misdaaddrama El Niño. En waarom ook niet, want het bombastische brouwsel rond een eenvoudige speedbootmonteur die in de Straat van Gibraltar uitgroeit tot een vermaarde drugsrunner heeft wel iets weg van de Al Pacino's klassieker wat betreft inhoud en stijl. De titeljongen is debutant Jesús Castro, een mooie jongen zonder acteertalent. Veteraan Luis Tosar geeft tegengas als rechercheur, en Ian McShane doet zo hier en daar mee om internationaal publiek te trekken. De Spanjaarden reageerden in ieder geval enthousiast gezien het record aantal binnenlandse bezoekers.

The Impossible

2012 | Drama

Spanje 2012. Drama van Juan Antonio Bayona. Met o.a. Ewan McGregor, Naomi Watts, Tom Holland, Geraldine Chaplin en Oaklee Pendergast.

De Spaanse regisseur Bayona (El orfanato) probeerde het onmogelijke: een eerlijke film maken over de verwoestende tsunami van 26 december 2004. Hij volgt een Brits gezin van vijf op vakantie in Khao Lak, Thailand, dat uit elkaar gerukt wordt door de tsunami. De eerste helft van de film is het sterkst, met de beelden van de verwoestende tsunami. Bayona liet een enorme watertank bouwen, en je kan zien dat actrice Naomi Watts ligt te spartelen in echt water, en niet doet alsof voor een green screen. Ze kreeg er een Oscarnominatie voor. Veel figuranten in de film waren overigens overlevenden van de echte ramp.

Ted & de schat van de mummie 3D

2012 | Animatie

Spanje 2012. Animatie van Enrique Gato.

Animatiefilm van Enrique Gato over Spaanse versie van Indiana Jones.

Ted & de schat van de mummie (NL)

2012 | Animatie

Spanje 2012. Animatie van Enrique Gato.

Animatiefilm van Enrique Gato over Spaanse versie van Indiana Jones.

Días de fútbol

2003 | Sportfilm

Spanje 2003. Sportfilm van David Serrano. Met o.a. Alberto San Juan, Ernesto Alterio, Natalia Verbeke en Pere Ponce.

Antonio komt uit de gevangenis en wil, om zijn leven weer op de rails te krijgen, het voetbalteam uit zijn jeugd nieuw leven inblazen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ghislain Barrois op televisie komt.

Reageer