Sara Mishara

Cameraman

Sara Mishara is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Félix et Meira

2014 | Romantisch drama

Canada 2014. Romantisch drama van Maxime Giroux. Met o.a. Martin Dubreuil, Hadas Yaron en Luzer Twersky.

Ook al is Félix jaren ouder en Meira een getrouwde jonge moeder en lid van de chassidische gemeenschap in Montreal, na een toevallige ontmoeting laat hun nieuwsgierigheid zich niet bedwingen. Beiden leven met onvervulde verlangens. Maar gaandeweg compliceert regisseur Maxime Giroux de situatie. Waarnaar zijn ze eigenlijk nieuwsgierig? Weten ze wel waar ze naar op zoek zijn? Giroux is niet geïnteresseerd in een bevrijdende kus, die laatste ademstoot van romantische drama's. Félix et Meira is een subtiel verhaal over zoeken en aftasten, over toenadering en nabijheid.

Tu dors Nicole

2014 | Drama, Komedie

Canada 2014. Drama van Stéphane Lafleur. Met o.a. Julianne Côté, Catherine St-Laurent, Marc-André Grondin en Francis La Haye.

Fijn, geestig drama dat een scherpe en barmhartige blik werpt op de twijfels van dolende twintigers. Tijdens een warme zomer in Québec begint de 22-jarige Nicole aan slapeloosheid te lijden - een teken dat er iets moet veranderen in haar comfortabele, maar doelloze leven.Tu dors Nicole is een verfrissende, droogkomische ode aan de dolende begin twintiger. In stijlvol zwart-wit en met uitstekende komische timing vangt Lafleur een sfeer van slapeloze zomernachten, groeiende onrust en verlammende twijfel. Worstelend met haar vastgeroeste fietsslot, verlangend naar IJslandse geisers en met steeds donkerder wallen onder haar ogen vindt Nicole dapper haar weg.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sara Mishara op televisie komt.

Reageer