Bella Cortez is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Objective Murder

1986 | Misdaad, Mysterie

Verenigde Staten/Italië 1986. Misdaad van Franco Calfapietra. Met o.a. Claude Gora, Bella Cortez en Nico Fidendo.

Voormalige gangsters, die eerzame burgers geworden zijn, worden met de dood bedreigd. Ze gaan naar Miami om in een luxe villa de beveiligingsmaatregelen te bespreken. Als ze aangekomen zijn, blijken ze in een dodelijke val te zitten. Een geheimzinnig virus brengt ze stuk voor stuk om. Matig moordmysterie in de trant van Agatha Christie met lage produktiewaarden, dat plat betreden paden bewandelt. Scenario van hoofdrolspeler Craig.

Vulcano, figlio di Giove

1962 | Avonturenfilm, Historische film

Italië 1962. Avonturenfilm van Emimmo Salvi. Met o.a. Gordon Mitchell, Bella Cortez, Annie Gorassini en Furio Meniconi.

Een vrij primitieve spektakelfilm waarin twee goden uit de Griekse mythologie vechten om de dochter van Jupiter die echter verliefd is op een sterveling.

Le sette fatiche di Ali Baba

1962 | Avonturenfilm

Italië 1962. Avonturenfilm van Emimmo Salvi. Met o.a. Rod Flash Ilush, Bella Cortez, Furio Meniconi, Liliana Zagra en Amedeo Trilli.

De legendarische dief van Bagdad, Ali Baba, gespeeld door he- man Ilush (ook bekend als Iloosh) is verdwaald in een peplum- avontuur in de woestijn. De gevreesde tiran Meniconi probeert de schat der Sarascenen van koning Trilli te stelen alsmede diens schone maagdelijke dochter. De handige roverhoofdman, die in deze spektakel-film een fraaie gespierde verschijning is, weet erger te voorkomen temidden van de bordkartonnen decors in een lopende band produktie.

Le Sette sfide

1961 | Avonturenfilm, Historische film

Italië/YU 1961. Avonturenfilm van Primo Zeglio. Met o.a. Ed Fury, Elaine Stewart, Roldano Lupi, Furio Meniconi en Bella Cortez.

Het 13e-eeuwse Tartarenrijk wordt bedreigd door de rivaliteit tussen twee stamhoofden. De vorst wil hier een einde aan maken door een toernooi te organiseren, maar de verraderlijke Khirgiezenleider brent hem om en roept zichzelf tot sultan uit. De aanvankelijk verslagen rivaal voert dan de partizanen aan om recht en orde te herstellen. Het gebruikelijke bodybuilders-spektakel kreeg een ietwat aandachtiger vormgeving dan gemiddeld, hoewel de geweldscènes te sadistisch zijn aangedikt om de film als kinderlijk avontuur geschikt te maken.

Il Gigante di Metropolis

1961 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1961. Avonturenfilm van Umberto Scarpelli. Met o.a. Gordon Mitchell, Bella Cortez, Roldano Lupi, Liana Orfei en Furio Meniconi.

Voor de poorten van Metropolis belooft Obro aan zijn stervende vader om de stad, waar Yotar de tiran heerst, te vernietigen. Obro wordt echter gevangen en moet een paar gevaarlijke proeven ondergaan. Zoveelste variant op de Maciste- en Herculesfilms.

I Tartari

1961 | Avonturenfilm, Historische film, Drama, Actiefilm

Italië 1961. Avonturenfilm van Richard Thorpe en Ferdinando Baldi. Met o.a. Victor Mature, Orson Welles, Liana Orfei, Folco Lulli en Arnoldo Foà.

Tartaren verhinderen de vrije doorgang aan Vikingen over de Wolga. De Vikingen weigeren steun aan de Tartaren in hun strijd tegen de Slaven, wat resulteert in valstrikken en gijzelingen over en weer die in bloedige wraak beslecht worden. Deze +spektakelfilm heeft een scenario als een simpel stripverhaal, maar is met geroutineerde vaart in beeld gebracht. De acteurs - Welles in de eerste plaats - doen maar wat. Scenario van Domenico Salvi, Sabatino Ciuffini, Oreste Palella, Mario Frattini en Ambrogio Molteni. Camerawerk van Amerigo Gengarelli.