Svetlana Toma

Acteur

Svetlana Toma is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bez nadezhdy nadeius'

1989 | Drama

SU 1989. Drama van Anatoli Romashin. Met o.a. Anatoli Romashin, Boris Beket, Valentin Nikulin en Svetlana Toma.

Een museum in Moldavië dat met schilderijen en al vernietigd werd door de communisten. Misschien aardig voor iemand die geïnteresseerd is in de doodsstrijd van het communisme, maar zeker niet voor iemand die van film houdt.

Moï laskoviy i niejnie zver

1978 | Drama

SU 1978. Drama van Emile Lotianou. Met o.a. Galina Belaïva, Oleg Yankovski, Kirill Lavrov, Lenid Markov en Grigori Grigoriou.

Een picturaal fraaie maar onpersoonlijke verfilming van Een Jachtongeval van Anton Tchechov. Drie vrienden ontmoeten in een paviljoen de mooie Olenka en worden verliefd op haar. Ze wedijveren om haar gunsten maar Olenka wordt tijdens de jacht vermoord. Een van de drie wordt gearresteerd, maar is hij wel de echte moordenaar? Een klassieke literatuurverfilming waar je eerder met afstandelijk respect dan met emotionele betrokkenheid naar zit te kijken.

Tabor oechodit v niebo

1976 | Drama, Romantiek, Avonturenfilm

SU 1976. Drama van Emile Lotjanou. Met o.a. Svetlana Toma, Grigori Grigorjou, Ion Tskoerja, Boris Moulajev en Sergei Finiti.

Een brave maar visueel prachtige sfeerfilm over een groep zigeuners in Moldavië, rond de eeuwwisseling. Zobar is gespecialiseerd in paardediefstallen, maar wordt op een dag betrapt door de gendarmes en raakt gewond. Een mysterieus jong meisje geneest zijn wonden. Zobar gaat op zoek naar haar, terwijl hij nog steeds opgejaagd wordt door de gendarmes.Gebaseerd op vertellingen van Maxim Gorki. Gefilmd in spectaculair 70mm verliest de film veel van z'n visuele impact op een tv-scherm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Svetlana Toma op televisie komt.

Reageer