Tullio Demichelli is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

El Hombre que vino del ummo

1970 | Horror, Sciencefiction

Duitsland/Spanje 1970. Horror van Tullio Demichelli. Met o.a. Michael Rennie, Karin Dor, Patty Sheppard, Craig Hill en Peter Damon.

Een geleerde wil met behulp van de bewoners van een vijandige planeet de aarde vernietigen en wekt daartoe Dracula en het monster van Frankenstein weer tot leven. Deze primitieve horrorfilm gooit alle beproefde elementen en griezels op één willekeurige hoop, zodat de scenario-schrijvers zich het hoofd niet hoefden te breken over het einde: iedereen vernietigt elkaar. Helaas hebben ze óók nagelaten onderhoudende scènes te bedenken. Ook bekend als OPERATION TERROR en DRACULA VS. FRANKENSTEIN.

La Mujer perida

1966 | Drama, Musical

Spanje/Italië/Frankrijk 1966. Drama van Tullio Demichelli. Met o.a. Sara Montiel, Massimo Serato, Giancarlo Del Duca, Antonio Ferrandis en Michel Lemoine.

Een van huis weggelopen meisje wordt een internationaal succesvolle zangeres. Bij terugkeer van een buitenlandse tournee wordt zij verdacht van moord op haar begeleider. Een traditionele film met Montiel, met veel zang, flauwe complicaties en een gelouterd happy-end.

Carmen de la Ronda

1959 | Drama

Italië/Frankrijk/Spanje 1959. Drama van Tullio Demichelli. Met o.a. Sara Montiel, Maurice Ronet, Amedeo Nazzari en Jorge Mistal.

De zoveelste variant op het verhaal over de liefde tussen de zigeunerin Carmen en een Franse officier, die door haar ontrouw voor beiden noodlottig afloopt. Hoewel het gegeven overbekend is, is het scenario zo verwarrend dat de film nauwelijks te volgen valt. De spelers en het camerawerk zijn mooi, maar dat is ook alles.