Harry Basil

Regisseur, Acteur, Scenarist

Harry Basil is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Funky Monkey

2004 | Komedie

Verenigde Staten/Duitsland 2004. Komedie van Harry Basil. Met o.a. Fred Ward, Seth Adkins, Matthew Modine en Roma Downey.

Een CIA-agent en Clemens, een superintelligente aap getraind in martial arts, ontsnappen uit een geheim testlaboratorium. Ze schuilen in het huis van een jongen uit de buurt en zijn moeder.

The 4th tenor

2002 | Komedie

Verenigde Staten 2002. Komedie van Harry Basil. Met o.a. Annabelle Gurwitch, Robert Davi en Rodney Dangerfield.

Lupo, de eigenaar van een Italiaans restaurant, wordt smoorverliefd op één van zijn vaste klanten. Als hij ontdekt dat de dame dol is op opera, reist hij naar Italië om een cursus operazingen te volgen in de hoop dat hij haar naderhand kan versieren

Back by Midnight

2002 | Komedie

Verenigde Staten 2002. Komedie van Harry Basil. Met o.a. Rodney Dangerfield, Randy Quaid, Kirstie Alley en Ed Begley jr.

Jake Puloski is directeur van een oude en verwaarloosde gevangenis. Als hij erachter komt dat de inspectiedienst zijn gevangenis wil sluiten, doet hij een laatste poging om geld te lenen, zodat hij zijn gevangenis op kan knappen.

The Seventh Sign

1988 | Mysterie, Horror, Fantasy, Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 1988. Mysterie van Carl Schultz. Met o.a. Demi Moore, Jürgen Prochnow, Michael Biehn, Peter Friedman en Manny Jacobs.

Een jong stel waarvan de vrouw Moore in verwachting is, halen huurder Prochnow in huis. Kort daarop doen zich zeven vreemde verschijnselen voor die het einde van de wereld aankondigen: rivieren zijn gevuld met bloed, woestijnen raken bevroren, de oceanen levenloos, de maan is rood, etc. Op een of andere manier is er een verband met de duistere Prochnow en de ongeboren baby. Een geweldig idee voor occulte suspense met een religieuze invalshoek, maar te afstandelijk gefilmd en te onwaarschijnlijk. Jammer. Scenario van George Kaplan en W.W. Wicket. De fotografie is van Juan Ruiz Anchia, die in Panavision draaide.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harry Basil op televisie komt.

Reageer