Masayo Banri

Acteur

Masayo Banri is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Zatoichi Kyojotabi

1964 | Avonturenfilm

Japan 1964. Avonturenfilm van Tokuzo Tanaka. Met o.a. Shintarô Katsu, Miwa Takada, Masayo Banri en Jun-Ichiro Narita.

De blinde masseur Ichi wordt vervolgd door de mannen van Tokuro, de leider van de beroepsgokkers van Yagiri. Een schilderachtige avonturenfilm, met een dosis humor en goed gekozen natuurlijke locaties.

Yakuza no Kunsho

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Umeji Inoue. Met o.a. Jiro Tamiya, Jun Fujimaki, Kojiro Hongo en Masayo Banri.

De gangster Kawashima is klaar om zich te wreken op de rivaliserende bende. Typische een stereotiepe film in het Yakuza- genre die niet is te onderscheiden van de rest uit die tijd. Bovendien dit keer echter zonder karakterspelers.

Sasayaku Shibijin

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Sadao Murayama. Met o.a. Keizo Kawasaki, Masayo Banri, Tatsuo Hanabusa en Yoko Hizakura.

Een arts besluit zijn geliefde, een verpleegster, te vermoorden om zodoende te kunnen trouwen met de dochter van de eigenaar van het ziekenhuis. Drama over het geweten, dat, zoals zoveel Japanse politiefilms en psychologische films uit de jaren 1960-1970, in grote mate is beïnvloed door het literaire werk van Dostojewski.

Kiru

1963 | Avonturenfilm, Actiefilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Kenji Misumi. Met o.a. Raizo Ichikawa, Mayumi Nagisa, Jun-Ichiro Narita, Masayo Banri en Shigeru Amachi.

De jonge Shingo, expert in het schermen, besluit de moord op zijn vader en zus te wreken. Een actiefilm die kenmerkend is voor de Japanse film uit die tijd. Op alle fronten erg eenduidig.

Daisanno Kagemusha

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Umetsugu Inoue. Met o.a. Raizo Ichikawa, Hizuru Takachiho, Masayo Banri en Shigeru Amachi.

In de 16e eeuw wordt een boerenzoon uitgekozen door een edelman om zijn derde dubbelganger, zijn derde schaduw te worden. Samoerai-film die qua verhaal interessanter is dan gemiddeld het geval is en die historistische levensvragen bevat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Masayo Banri op televisie komt.

Reageer