Jeffrey Culver

Acteur

Jeffrey Culver is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bad Girls from Mars

1989 | Horror, Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Horror van Fred Olen Ray. Met o.a. Edy Williams, Brinke Stevens, Jay Richardson, Oliver Darrow en Jeffrey Culver.

Een niet bijster originele prent over een gemaskerde seriemoordenaar die tijdens filmopnames de ster ombrengt. Als haar opvolgster - een ster uit Europa - ingehuurd is, blijkt deze een nymfomane seksbom te zijn zonder seksuele voorkeuren, terwijl de killer nog steeds op de loer ligt. Een obscure, kitscherige rolprent over een film in de film van Ray met slechts enkele scènes tussen de lakens, die met dit werkje zijn reputatie als maker van goedkope seks- en misdaad-rommel andermaal bevestigt. Lag vijf jaar op de plank voordat hij uitkwam.

Hobgoblins

1988 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Rick Sloane. Met o.a. Tom Bartlett, Billy Frank, Steven Boggs, Paige Sullivan en Kelley Palmer.

Wie dacht dat MUNCHIES het ergste plagiaat was van THE GREMLINS moet maar eens kijken naar deze rotzooi van de makers van de serie VICE ACADEMY. In dit geval kruipt het onbeholpen, stramme beest in de fluthersens van de flutfiguren, zodat het grotendeels achter de schermen kan blijven.

The Visitants

1987 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1987. Sciencefiction van Rick Sloane. Met o.a. Marcus Vaughter, Nicole Rio, William Thomas Dristas, Johanna Grika en Joel Hile.

Een domme tiener met domme vrienden ontdekt dat zijn stijve, domme buren domme buitenaardse wezens zijn met een dom plan om op Halloween de Aarde te veroveren. Meer dan genoeg domheid dus, in deze zwakke, low-budget satire van Sloane, het brein achter de VICE ACADEMY-series, die zowel als schrijver, regisseur, editor en producent optrad.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeffrey Culver op televisie komt.

Reageer