Peter Fisk is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ihaka: Blunt Instrument

2000 | Misdaad, Drama

Australië 2000. Misdaad van Peter Fisk. Met o.a. Temuera Morrison, Rebecca Gibney, Linal Haft, Jaime Passier-Armstrong en Carmen Duncan.

Onbehouwen politieman Tito Ihaka (Temuera Morrison) wordt door zijn superieuren op cursus gestuurd om te werken aan zijn sociale vaardigheden. Een van de opdrachten is een onopgeloste moord op een model onderzoeken, maar even later zitten Ihaka en zijn nieuwe partner (Rebecca Gibney) zelf tot over hun oren in de zaak die verre van gesloten blijkt. Het scenario voor deze televisiefilm is van de Nieuw-Zeelandse misdaadauteur Paul Thomas. Hoofdrolspeler Morrison kreeg bekendheid als de agressieve Maori vader die hij speelde in een van zijn eerste films, Once Were Warriors.

Day of the Roses

1998 | Drama

Australië 1998. Drama van Peter Fisk. Met o.a. John Bach, Chris Betts, Aaron Blabey, Carol Burns en Cormac Costello.

Op 18 januari 1977 vertrekt, zoals elke ochtend, de stoptrein om 6:09 uit Mount Victoria naar Sydney. Zoals altijd is de trein afgeladen vol in de ochtendspits. Net voor station Granville ontspoort de trein en boort zich onder een brug, die daarop instort. Het wordt Australiës ergste treinramp, waarbij 83 mensen om het leven komen. Heldhaftige reddingswerkers en medisch personeel doen alles wat ze kunnen om de overlevenden te bevrijden uit hun vaak onmogelijke situatie. Tijdens het onderzoek dat volgt door de lijkschouwer Tom Weir en ingenieur Boris Osman, komen feiten boven water die de Australische Spoorwegen liever niet in de openbaarheid willen zien

Frankie's House

1992 | Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1992. Avonturenfilm van Peter Fisk. Met o.a. Iain Glen, Kevin Dillon, Steven Vidler en Alan David Lee.

Glen is een jonge, avontuurlijke Engelsman die carri[KA2]ere maakt als oorlogsfotograaf in Vietnam waar hij de zoon van Errol Flynn, Sean (Dillon) leert kennen, die hetzelfde werk doet. Als ze niet op oorlogspad hoeven, vertoeven ze in het etablissement uit de titel. Dillon raakt op een gegeven moment spoorloos, juist als Glen is teruggekeerd naar zijn vaderland. Wordt meestal in twee delen uitgezonden. Er is ook een videoversie van 108m. Scenario Andy Armitage.

Boys in the Sand

1971 | Erotiek

Verenigde Staten 1971. Erotiek van Wakefield Poole. Met o.a. Calvin Culver, Peter Fisk, Danny di Cioccio en Tommy Moore.

Een blonde jongeman verrijst uit de branding bij New Yorks Fire Island en bedrijft op het strand de liefde met een badgast, en in een zwembad met een huis-aan-huis bezorger en in zijn fantasie met een toevallig even geziene zwarte P.T.T. technicus. Dit is een bijna klassieke doorbraakfilm binnen de homo-porno, omdat de vormkwaliteiten van de choreograaf tv-regisseur - die de actie tot droomachtig ritueel maakte - resulteerden in positieve aandacht van de critici en succesvolle vertoningen buiten het `vaste circuit`. Het filmster-voorkomen en de cameraroutine van (fotomodel en toneelacteur) Culver droegen zeer bij tot het verdrijven van de gebruikelijke morsigheid van het genre, en maakten hem tot een soort superster zolang het duurde.