Greg Spottiswood: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

The Moving of Sophia Myles

2000 | Drama

Verenigde Staten​/​​Canada 2000. Drama van Michael Switzer. Met o.a. Della Reese, Rue McClanahan, John Beasley, Earle Hyman en Ellen Bethea.

The Mary Kay Letourneau Story: All American Girl

2000 | Drama

Verenigde Staten 2000. Drama van Lloyd Kramer. Met o.a. Penelope Ann Miller, Omar Anguiano, Mercedes Ruehl, Rena Owen en Greg Spottiswood.

Family of Cops III

1999 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten​/​​Canada 1999. Misdaad van Sheldon Larry. Met o.a. Charles Bronson, Joe Penny, Kim Weeks, Barbara Williams en Sebastian Spence.

Sluitstuk van de politiefamilie televisietrilogie en tevens de zwanenzang van Charles Bronson (1921-2003) die als oude politieman niets liever doet dan Milwaukee (de lowbudget film werd opgenomen in dito Toronto) dienen en beschermen met zijn diverse gezagsgetrouwe familieleden. In deel drie zit de familie gebroederlijk achter een moordenaar aan terwijl de individuele leden ieder een persoonlijke verhaallijn uitwerken die op enigerlei wijze te maken heeft met het gerechtelijk systeem. Een soort Law & Order aflevering, aangevoerd door de patriarch Bronson.

Looking for Miracles

1989 | Avonturenfilm, Familiefilm

Canada 1989. Avonturenfilm van Kevin Sullivan. Met o.a. Greg Spottiswood, Zachary Bennett, Joe Flaherty, Patricia Gage en Patricia Phillips.

In 1935 heerst de crisis volop in Toronto. Ryan Delaney (Spottiswood) wint, als beste leerling van zijn school, een studiebeurs, maar zijn alleenstaande moeder (Phillips) wil dat hij een vaste baan zoekt. Haar ander zoontje, de negenjarige Sullivan (Bennett), werd door haar zuster opgevoed, maar nu diens man ontslagen is, stuurt ze de jongen weer naar huis. Om toch naar de universiteit te kunnen gaan neemt Ryan een baan aan als vakantie kampleider, ook al is hij twee jaar te jong en kan hij niet zwemmen. Sullivan gaat met hem mee. Om indruk te maken op Chief Berman (Flaherty) leest hij veel over Indianen en hij krijgt de leiding over het Indianenkamp. Bij zijn jongens zit ook een echt lastpak, Ratface (Godfrey), die weigert ook maar naar iemand te luisteren en die er plezier aan beleeft om Sullivan te pesten. Een 'feel good movie' over het opgroeien in diverse stadia, als puber en als kind. Ook al gaat de film naar het einde toe wel wat over de schreef wat sentimentaliteit betreft, toch blijft het een aangrijpend, sfeervol portret van het leven in een economisch moeilijke tijd. Regisseur Sullivan en Stuart McLean baseerden hun scenario op de roman van A.E. Hotchner. Fotografie van Brian Thomson.