Ed Johnson

Acteur

Ed Johnson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Soul Desires

2001 | Erotiek

Verenigde Staten 2001. Erotiek van Rachel Gordon. Met o.a. Ed Johnson, Roger Toussaint, George Ender, Chris Damino en Orly Tepper.

Niets nieuws onder de zon in deze blootfilm. Het camerawerk is van Mark Cappetta.

Sinful Obsession

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Eric Gibson. Met o.a. Nikki Fritz, Burke Morgan, Dana Robbins, Julia Kruis en Cheri Lacey.

Zanthe Fabian (Fritz) is een onverzadigbare jonge vrouw met een prachtig lijf. Ze is te veel voor haar saaie, hardwerkende echtgenoot. Het avontuur lokt elders. Ze gaat naar een bordeel en vindt er heel vlot veel werk. Dan wordt een klant verliefd op haar - en hij begrijpt niet dat zij het alleen voor de seks doet. Haar man weet uiteraard van niets en merkt ook niets... Zou Zanthe dan toch nog bevredigd raken? Het scenario van D. Ray Morton lijkt absoluut nergens naar. De film in de stijl van DARK PASSION of SINFUL TEMPTATIONS is uitsluitend voor de bewonderaars van Fritz' fraaie vormen. Dat ze niet eens echt de liefde bedrijft, kan hen niets schelen. Waarschijnlijk zullen ze onze waardering veel te laag vinden. Een tip: let op nieuwkomer Robbins als Sophie - een veelbelovend talent. Het camerawerk is van Maximo Munzi.

Tarzan and the Jungle Boy

1968 | Actiefilm

Verenigde Staten 1968. Actiefilm van Robert Day. Met o.a. Mike Henry, Alizia Gur, Ronald Gans, Rafer Johnson en Ed Johnson.

Een journaliste haalt Tarzan over een speurtocht te ondernemen naar de zoon van een geoloog die in de jungle vermist wordt. Er ontstaat een groot gevaar als ze betrokken raken tussen elkaar belagende wilde stammen. Hoewel Henry het niet zo slecht doet als de aapmens, is het een saaie film. Zie ook: 'Tarzan'- serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ed Johnson op televisie komt.

Reageer