Denis Delcampe

Producer

Denis Delcampe is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Le coeur régulier

2016 | Drama

Frankrijk/België/Canada 2016. Drama van Vanja d'Alcantara. Met o.a. Isabelle Carré, Jun Kunimura, Niels Schneider, Fabrizio Rongione en Mugi Kadowaki.

Na de plotselinge dood van haar broer moet Alice even afstand nemen van haar ‘perfecte’ leven. Ze reist naar de afgelegen plek in Japan die haar broer had genoemd: daar had hij rust gevonden. De Belgische d'Alcantara bewerkte de gelijknamige roman uit 2010 van Olivier Adam tot een gevoelig drama, waarin een vrouw haar eigen weg in rouw vindt. In koele blauwen en groenen schetst de filmmaakster het voorzichtige contact tussen Alice en Daisuke, een voormalige politieagent die in een rotsig kustlandschap wanhopigen van zelfmoord probeert te weerhouden.

Beyond The Steppes

2010 | Drama

België 2010. Drama van Vanja d'Alcantara. Met o.a. Agnieszka Grochowska, Aleksandra Justa, Tatiana Tarskaya en Borys Szyc.

WO II-drama van Vanya d'Alcantara over Poolse vrouw die in 1940 met groep Kazachen door de Russische steppen trekt.

Home

2008 | Drama

Zwitserland/Frankrijk/België 2008. Drama van Ursula Meier. Met o.a. Isabelle Huppert, Olivier Gourmet, Adélaïde Leroux, Madeleine Budd en Kacey Mottet Klein.

Een familie die langs een ongebruikte snelweg leeft. Alleen vader (Olivier Gourmet) en de twee jongste kinderen gaan dagelijks de deur uit; moeder (Isabelle Huppert) doet het huishouden, en haar oudste dochter ligt van ‘s ochtends tot ‘s avonds te zonnebaden in de tuin. Een dagelijkse routine die voor iedereen werkt – tot de weg na tien jaar alsnog open gaat.

Des épaules solides

2003 | Drama

Zwitserland/Frankrijk/België 2003. Drama van Ursula Meier. Met o.a. Louise Szpindel, Guillaume Gouix, Jean-François Stévenin, Dora Jemaa en Anne Coesens.

In de opgroeifilm 'Stevige schouders' steekt verliefdheid een spaak in het wiel der sportambities. In de Zwitserse Alpen geeft de zestienjarige Sabine alles om topatlete te worden. Ze wil zelfs met jongens trainen om haar tijden te verbeteren en filmt haar spurten met een digitaal cameraatje. Haar focus is totaal, totdat Rudi ten tonele verschijnt. Een pijnlijk juist script ligt aan de basis van deze tv-filmuitschieter met verbeten hoofdrol voor Szpindel. Stévenin is de robuuste trainer met een missie. Vliegende carrièrestart voor regiedebutante Meier: haar naturalistische adolescentenportret won diverse prijzen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Denis Delcampe op televisie komt.

Reageer