Mary Roscoe is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Unrelated

2007 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2007. Drama van Joanna Hogg. Met o.a. Kathryn Worth, Mary Roscoe, Tom Hiddleston, Henry Lloyd-Hughes en Harry Kershaw.

Veertiger Anna (Worth) logeert een tijdje in de fraaie Toscaanse villa waar haar jeugdvriendin Verena (Roscoe) met man en kinderen de vakantie doorbrengt. Anna's partner is niet meegekomen, 'want die moest nog werken'. Anna trekt al snel vooral op met de jongvolwassen bewoners van het huis, waaronder de stoere en knappe Oakley (Hiddleston). Dat ze liever met de jonkies rondhangt dan met haar leeftijdgenoten doet wel wat wenkbrauwen fronsen. Sterke debuutfilm van regisseur Hogg, dit subtiele, elegant geënsceneerde en kalm gefotografeerde drama. Prima spel, vooral van Worth.

Topsy-Turvy

1999 | Biografie, Muziek, Historische film, Musical, Drama

Verenigd Koninkrijk 1999. Biografie van Mike Leigh. Met o.a. Jim Broadbent, Allan Corduner, Lesley Manville, Eleanor David en Ron Cook.

In Topsy-Turvy etaleert Mike Leigh zijn voorliefde voor het theater met in de hoofdrollen het beroemdste Londense operetteduo uit de 19de eeuw, Gilbert en Sullivan (Broadbent en Corduner). Met minutieus oog voor detail (Oscars voor make-up en kostumering) volgt hij het duo van het dieptepunt van hun gezamenlijke carrière naar de geboorte, voorbereiding en presentatie van hun nieuwe komische Japanse opera 'the Mikado'. Visueel festijn over de theaterwereld backstage, de financiële rompslomp, persoonlijke wrevel, seksuele uitstapjes en eindeloze repetities. Broadbent werd op het Filmfestival van Venetië bekroond met de prijs voor de beste acteur.