Achim Neumann

Acteur

Achim Neumann is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Wenn die Prallen Möpse Hüpfen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Ulrike Butz, Judith Fritsch, Eva Gross, Sonja Jeanine en Heidi Kappler.

Een aantal seksverhaaltjes in een guitige raamvertelling. De Duitse titel is een mysterie; de vertaling luidt 'Waar de dikke mopshondjes ronddartelen'. Misschien is dit Germaanse eroscentrum-geheimtaal? Wij weten het niet. Deze film kunt u overslaan en dat geldt voor vrijwel alles wat Hofbauer ooit heeft gemaakt. Ook bekend als FLOTTE BIENEN - WILDER HONIG.

Sally heiß wie ein Vulkan

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van H.D. Bornhauser. Met o.a. Rosi Schubert, Karin Lorson, Achim Neumann en Isa Brand.

De titelpersonage ontdekt dat haar minnaar een rokkenjager is en zij besluit zich op het mannelijk geslacht te wreken. Zij trekt het land door en verleidt tientallen mannen die zij via verborgen camera's op het moment suprème fotografeert. Wanneer zij een atletische bink ontmoet krijgen wij een traditioneel happy end. Zuurkoolseks op zijn vertrouwde manier geprepareerd.

Hot Dogs und Bananeneis

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Eberhard Schroeder. Met o.a. Achim Neumann, Ulrike Butz, Birgit Bergen, Ingrid Steeger en Elisabeth Volkmann.

De jonge Neumann ontwikkelt zich tot een bevrediger van welgestelde dames, maar als hij de snelstijgende vraag niet meer aankan, laat hij zijn kameraden opdraven als ondersteuning. Met de nieuw verdiende welvaart verwennen zij hun onschuldige vriendinnetjes, die niets weten van hun bijverdiensten totdat één van hen wantrouwig wordt en dan is het uit met de pret. Een dun verhaaltje, dat soft-porno moet omhullen. Verachtelijk, gedateerd en beslist geen staaltje van Grote Kunst, en 'Kunst' dan zonder de n en de s. Ook bekend als JUNGE MÄDCHEN MÖGENS HEIß - HAUSFRAUEN NOCH HEIßER.

Liebe in drei Dimensionen

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Walter Boos. Met o.a. Ingrid Steeger, Achim Neumann, Evelyn Raess, Rosl Mayr en Doris Henke.

Een kuise jongedame te München maakt kennis met het excentrieke bestaan en de perverse hobby's van de jetset, maar verliest haar hoofd en haar maagdelijkheid niet. Deze vreselijke rommel van de afschuwelijke Walter Boos mag men geestelijke verontreiniging noemen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Achim Neumann op televisie komt.

Reageer