Helen Christie

Acteur

Helen Christie is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Che carambole...ragazzi

1975 | Actiefilm

Turkije/Duitsland/Italië 1975. Actiefilm van Herb Al Bauer. Met o.a. Robert Widmark, George Arkin, Jim Gordon, Karin Woodward en Franca Gonella.

Een onderhoudende, zij het ietwat chaotische achtervolgingskomedie, waarin drie collega-oplichters elkaar dezelfde buit betwisten. Het is pretentieloze ontspanning. Herb Al Bauer is een pseudoniem voor Ernst Hofbauer en welke Italiaanse acteurs achter de Engelse namen schuilen is onbekend en doet ook weinig terzake: ze zullen toch nooit een Oscar winnen.

Escort Girls

1974 | Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1974. Erotiek van Donovan Winter. Met o.a. David Dixon, Maria O'Brian, Marika Mann, Gil Barber en Helen Christie.

Een uitzendbureau voor hostesses krijgt te maken met verschillende klanten: verlegen jongemannen, agressieve Amerikaanse zakenlui, chanteurs, sadisten, fotografen met bijbedoelingen, etc. Deze gefilmde prentjes van het eenzame stadsleven worden opvallend goed geacteerd, maar kunnen als seksfilm op weinig andere kwaliteiten bogen. De meeste kopieën zijn ongeveer 93m.

Lust for a Vampire

1970 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1970. Horror van Jimmy Sangster. Met o.a. Ralph Bates, Yutte Stensgaard, Michael Johnston, Barbara Jefford en Suzanna Leigh.

De plot, gebaseerd op Joseph Sheridan LeFanu's meestervertelling Camilla, verhaalt van wedergeboorte en vampirisme in een exclusief meisjespensionaat. Deze verzorgde horrorfilm bezwijkt onder de popsongs op de soundtrack. Stensgaard straalt sensuele kwaadaardigheid uit; Bates is sterk op dreef als een door het occultisme geobsedeerde onderwijzer. Scenario van Tudor Gates.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Helen Christie op televisie komt.

Reageer