Paul Hunter

Regisseur

Paul Hunter is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bulletproof Monk

2003 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy, Komedie

Verenigde Staten 2003. Actiefilm van Paul Hunter. Met o.a. Chow Yun-Fat, Seann William Scott, Jaime King, Karel Roden en Victoria Smurfit.

John Woo, de regisseur die verschillende films maakte met Hongkongs aantrekkelijkste actiester Chow Yun-Fat, wist ditmaal als producent zijn landgenoot te strikken voor de zoveelste interraciale buddyfilm met martial arts spektakel en een vrolijke toon. In 1943 wordt een groep Tibetaanse monniken vermoord vanwege een mystieke, eeuwenoude tekst die de lezer ervan wereldmacht geeft. Zestig jaar later dwaalt de Monnik Zonder Naam, verantwoordelijk voor de tekstrol, over de aardbol op zoek naar een opvolger. Zijn oog valt op een Amerikaans straatboefje. Flink onlogische actiefilm vol quasi diepzinnigheid en hier en daar een paar aardige atletische stunts.

Christina Aguilera: My Reflection

2000 | Documentaire, Muziek

Verenigde Staten 2000. Documentaire van Lawrence Jordan en Paul Hunter. Met o.a. Christina Aguilera, Dr. John, Lil' Bow Wow en Brian McKnight.

De opnames van een concert van Christina Aguilera en een kijkje achter de schermen. Ze zingt een aantal hits, waaronder `Allright Now`, `At Last`, `Come On Over Baby (All I Want is You)', 'So Emotional', 'Contigo en la Distancia', 'What A Girl Wants', 'Genie in a Bottle', 'Climb Every Mountain', 'Christmas Time', 'Falsas Esperanzas', 'Reflection', 'I Turn You On', 'Merry Christmas Baby' en 'Have Yourself a Merry Little Christmas'. Uitsluitend relevant voor de onvoorwaardelijke fans van Aquilera. Het scenario is van Ken Ehrlich.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Hunter op televisie komt.

Reageer