Christopher Hibler is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Diagnosis murder: A town without pity

2002 | Thriller

Verenigde Staten 2002. Thriller van Christopher Hibler. Met o.a. Charlie Schlatter, Barry Van Dyke en Dick Van Dyke.

Na een vreemd telefoontje reist dr. Mark Sloan spoorslags af naar Los Rios om zijn dochter te zoeken. De plaatselijke bevolking zegt haar niet te kennen, maar al gauw vindt dr. Sloan bewijzen die erop duiden dat zijn dochter dood is

Diagnosis of Murder

1991 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1991. Mysterie van Christopher Hibler. Met o.a. Dick Van Dyke, Bill Bixby, Ken Kercheval, Mariette Hartley en Cynthia Gibb.

Pilootfilm van een komisch bedoelde mystery-serie met Van Dyke als Dr. Mark Sloan, aan een kliniek verbonden arts, maar die als schnabbel ook speurneus speelt en eigenlijk zo pienter is dat hij de moordzaken sneller oplost dan de inspecteurs. In deze extra lange aflevering is [KA1]e[KA1]en van zijn pati[KA3]enten voortvluchtig en verdacht van moord op zijn baas. Samen met zijn zoon Steve (gespeeld door Van Dyke's echte zoon Barry), die smeris is, trekt hij op onderzoek uit en ontdekt dat zijn baas wel meer vijanden had. Geslaagde come-back van tv-coryfee Van Dyke. De in 1993 gestorven Bixby is in een van zijn laatste tv- optredens nog even te bekijken in het bijrolletje van Nick Osborne. Scenario van Dean Hargrove.

Father Dowling: Fatal confession

1987 | Thriller

Verenigde Staten 1987. Thriller van Christopher Hibler. Met o.a. Robert Prescott, Tracy Nelson en Tom Bosley.

Tom Bosley kruipt in de huid van de toegewijde pastoor Dowling uit Chicago die er een bijzondere hobby op na houdt. Hij is gespecialiseerd in het oplossen van raadsels, geheimen en mysteries. Waar hij ook is om zijn parochianen bij te staan, hij slaagt er altijd in om onopgeloste mysteries naar zich toe te trekken

Fatal Confession: A Father Dowling Mystery

1987 | Mysterie

Verenigde Staten 1987. Mysterie van Christopher Hibler. Met o.a. Tom Bosley, Tracy Nelson, Susan Blakely, Leslie Nielsen en Peter Scolari.

De pilot voor een eventuele tv-serie met een matig spelende Bosley in de hoofdrol priester Ralph McInerny, die net als Father Brown mysteries oplost. Nelson was geen gelukkige keuze als zijn assistente, een door de wol geverfde non. Het scenario van Donald E. Westlake is heel middelmatig. Het camerawerk is van Rick Anderson.