Jesse Welles

Acteur

Jesse Welles is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Richest Cat in the World

1986 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1986. Komedie van Gregg Beeman en Greg Beeman. Met o.a. Ramon Bieri, Steve Kampmann, Caroline McWilliams, Steve Vinovich en George Wyner.

Na het succes met de ruimte-kat fabriekte de Disney-studio deze aardige komedie over de kater Leo (gespeeld door de kat Palmer), die kan spreken. Zijn baas Oscar Khomeyer (Bieri, die we in flashbacks zien) laat hem zijn fortuin van vijf miljoen dollar na. De hebzuchtige familie kan dit niet velen en stelt alles in het werk om Leo te laten verdwijnen, maar met de hulp van een tweetal schrandere kinderen, is hij ze telkens te vlug af. Onderhoudend, hoewel redelijk voorspelbaar. Ook geschikt als familiefilm; gemaakt voor de kabel-tv. Humorist Marshall Efron werkte mee aan het scenario van Alfa-Betty Olsen dat gebaseerd is op een verhaal van Lex Alexander en Steve Ditlea. Camerawerk van George Koblasa.

Combat High

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Neal Israel. Met o.a. Keith Gordon, Wally Ward, George Clooney, Dana Hill en Robert Culp.

Kinderlijke klucht over een stel deugnieten van tieners op een militaire academie. Van de regisseur van POLICE ACADEMY. Het camerawerk is van Steve Yaconelli. Ook bekend als COMBAT ACADEMY.

Hey Good Lookin'

1982 | Animatie

Verenigde Staten 1982. Animatie van Ralph Bakshi. Met o.a. Jesse Welles, David Proval en Richard Romanus.

Een tekenfilm waarin nostalgisch gedaan wordt over straatbendes in het Brooklyn van de jaren vijftig. De film is in technisch opzicht interessanter dan ander werk van Bakshi uit deze periode, omdat hij niet werd nagetekend van live action-beelden. Desondanks betreft het hier smakeloos amusement. Al in 1975 was er een versie gereed, maar vrijwel alles werd opnieuw gedaan voordat de film in 1982 werd uitgebracht. Stemmen van Richard Romanus, David Proval, Jesse Welles en Tina Bowman.

A Shadow in the Streets

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van Richard D. Donner en Richard Donner. Met o.a. Sheree North, Dana Andrews, Ed Lauter, Jesse Welles en Dick Balduzzi.

Een voormalig gevangene wordt reclasseringsambtenaar om zichzelf te rehabiliteren. LoBianco's krachtige acteerstijl en het ongewone uitgangspunt doen de film slagen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jesse Welles op televisie komt.

Reageer