Tony Tedeschi is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Shame

1995 | Western, Fantasy

Verenigde Staten 1995. Western van Philip Christian. Met o.a. Leena, Kaitlyn Ashley, Isis Nile, Mina en Mike Horner.

De legende van de Indiaanse Shame (Leena), die zo genoemd werd na de moord op haar (blanke) echtgenoot door Temekteh, `De Getekende`, het opperhoofd van de opstandige stam Hoy Nee Che (Brengers van Droefenis). Shame zwerft over de prairie op zoek naar de moordenaar. Onderweg ontmoet ze een (blanke) cowboy (Horner), wiens vrouw ontvoerd werd door de mysterieuze Temekteh. Ze besluiten hun krachten te bundelen. Een thema dat voor een erotische film best hoog grijpt, maar het werd prachtig en met veel stijl in beeld gebracht. Af en toe doet de slow-motion, die heel esthetisch is, en de muziek van Saint wat geforceerd aan, maar het is een hele verademing om eens een prikkelfilm te zien waarin de seks op de tweede plaats komt. Leena is een prachtige vrouw, die haar lichaam terecht laat bewonderen, terwijl Horner ruwe bolster, blanke pit belichaamt. Het scenario van Raven Touchstone is goed gestructureerd. Het camerawerk is van regisseur Christian. Bekroond als de beste erotische film van 1995. Digital Dimensional Sound.

Catwalk

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Henry Spencer. Met o.a. Jeanne Fine, Christina Angel, Rebecca Lord, Roxanne Hall en Sharon Cane.

Een sexy topmodel wordt gemanipuleerd en denkt dat haar carrière ieder moment is afgelopen. Ze houdt zich 'staande' door zich zo voordelig mogelijk te presenteren zonder zich helemaal bloot te geven. Hypocriete rolprent met de boodschap dat de maatschappij niet sexistisch zou mogen zijn, maar voor zichzelf een uitzondering maakt om dit achterlijke verhaal te kunnen exploiteren. Wat een gelul...