Massiel

Acteur

Massiel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lazos

1994 | Drama

Spanje 1994. Drama van Alfonso Ungría. Met o.a. Imanol Arias, Emma Suárez, Ricardo Fernández Deu, Alfredo Kraus en José Luis Lopéz Vázquez.

De Spaanse tv wijdt een dag lang een uitzending aan AIDS. Heel wat prominenten uit de politieke, culturele, medische wereld en de showbizz verlenen hun medewerking. Luis (Arias) leest in de krant het overlijdensbericht van een stierenvechter, die aan AIDS is gestorven. Hem slaat de schrik om het hart en hij raakt in paniek, want een tijdje geleden had hij een amoureuze relatie met de vrouw van de overledene. Hij vindt steun en begrip bij zijn assistente (Suárez). Een film die van de hak op de tak springt en tegelijkertijd een realistich beeld van de hectische omstandigheden van een 'live uitzending' vermengt met de naweeën en de grote onzekerheid van een mogelijk fatale liefdesgeschiedenis. Het einde is wat geforceerd. Heel wat bekende Spanjaarden spelen een rolletje in de debuutfilm van Ungría die samen met Joaquín Oristrell het scenario schreef. Het camerawerk is van Rafael Casenave.

La Vida alegre

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Fernando Colomo. Met o.a. Verónica Forqué, Antonio Resines, Massiel en Ana Obregón.

Wanneer een jonge vrouwelijke arts, tegen de zin van haar man, geslachtsziekten gaat behandelen, groeien er goede vriendschappen met een aantal randfiguren. Een slappe komedie vol matig amusante situaties, die alle verband houden met seks. Opvallend is de vertolking van een hoer door de zangeres Massiel.

Codo con codo

1967 | Muziek

Spanje 1967. Muziek van Víctor Auz. Met o.a. Micky, Massiel, Bruno Lomas en Pilar Velázquez.

Twee jongens en een meisje worden bezield door de wens triomfen te behalen in de artistieke wereld. Dit is één van de verschillende popfilms die rond het midden van de jaren zestig in Spanje gemaakt werden.

Ojos verdes

1966 | Muziek

Spanje 1966. Muziek van Ana Mariscal. Met o.a. Massiel, Pedrito Rico, Ana Mariscal en Juan Luis Galiardo.

Een zangeres probeert in haar genre succes te oogsten. Een onwaardige film, gemaakt om de populariteit van de zangeres Massiel uit te buiten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Massiel op televisie komt.

Reageer