Philip Proctor

Acteur

Philip Proctor is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

J-Men Forever!

1979 | Komedie

Verenigde Staten 1979. Komedie van Richard Patterson. Met o.a. Philip Proctor en Peter Bergman.

Deze slim opgezette stunt is volledig geslaagd: talloze sc[KA2]enes uit de [KL]Republic[KLE]-serie zijn aan elkaar geplakt en vormen met een paar nieuwe sc[KA2]enes en een nieuwe [KLE]soundtrack[KLE], een nieuwe film. In het verhaal (van Proctor en Bergman van het Firesign Theatre) belaagt The Lightning Bug ('From the Moon, Baby!') de Aarde door alle radiofrequenties met rock te overspoelen; diverse helden proberen de wereld te beschermen tegen Lawrence Welk. Gail Werbin verdient een vermelding voor zijn verbijsterend goede montagewerk. In een van de geweldige grappen draait het om een jonge Leonard Nimoy. Het commentaar wordt gesproken door M.G. Kelly.

A Safe Place

1971 | Sciencefiction, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1971. Sciencefiction van Henry Jaglom. Met o.a. Tuesday Weld, Jack Nicholson, Orson Welles, Philip Proctor en Gwen Welles.

Weld is een jonge vrouw in New York die weigert de conventies van de volwassen wereld te aanvaarden. Ze zwetst, gelegen op een matras, gehuld in kleurrijke kleding 'uren' lang over onsamenhangende dingen des levens tegen haar intellectuele vriend Proctor, of is samen met vriendje Nicholson, tot wie zij zich seksueel aangetrokken voelt. Ze dagdroomt en de grote tovenaar Orson Welles zorgt voor het nodige vuurwerk. In de finale zit Weld in een schuimbad met tabletten en de kijker vraagt zich af wat er gebeurt; pleegt ze zelfmoord? - hij zal het nooit weten. Deze loodzware praterige debuutfilm van Jaglom is zonder verhaal. Een fantasietje dat op zijn mildst beschouwd een kleurrijk, gewrongen, artistiek overblijfsel van het hippie-tijdperkis. Chansons op de achtergrond van Charles Trenet en Edith Piaf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Philip Proctor op televisie komt.

Reageer