Chen Hsing is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Shaolin Devil & Shaolin Angel

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Joseph Cheung. Met o.a. Chen Hsing, Wang Dao, Tung Wei, Hua Ling en Wong Hsia.

In het China van de Ching-Dynastie loopt een gemaskerde moordenaar rondt, die dood en verderf zaait onder vermaarde Kung Fu-meesters, tot een jonge vechter zich dusdanig in de Shaolin-technieken heeft bekwaamd dat hij de man kan ontmaskeren en doden. Een zeer verzorgd kostuum-zwaardvechtersepos met een naïeve plot, maar met sterke strijdtonelen van atletisch en elegant gehalte, zij het niet weinig kwaadaardig.

The Tattoo Connection

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Jim Kelly, Chen Hsing, Tan Tao-Liang, Yang Sze en Tsang Fu-Hung.

Een kolossale diamant verdwijnt tijdens een expositie te Hong Kong. Een verzekeringsagent hakt zich een weg door een haag van bedenkelijke figuren naar de dader. Harde staaltjes kung fu afgewisseld met bedroevend acteerwerk. Jim Kelly met verve in de weer.

The Magnificent

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Chen Shao-Peng. Met o.a. Huang Chia-Ta, Chen Hsing, Bruce Lai, Casanova Wong en Ho Chi-Keung.

In 1911, aan de vooravond van de oprichting van de Eerste Chinese Volksrepubliek, reist een gevreesde kung fu-meester stad en land af om steun te zoeken voor zijn pogingen ter elfder ure een Ching-vorst op de troon te brengen. Tegenover zich vindt hij een rechtschapen politieman, die in de nieuwe republiek een betrekking als volkscommissaris in het vooruitzicht heeft. Een robot-achtige cast, infantiele dialogen, fletse karakters en locaties, weinig boeiende kung fu-fragmenten. Huang Chia-Ta is in de credits vermeld als Carter Huang, Chen Hsing als Henry Xing.

The Fatal Flying Guillotines

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Raymond Liu. Met o.a. Huang Chia-Ta, Chen Hsing en Fu Lung.

De tijd van de Ching-Dynastie. Felle kung fu-gevechten rond een geheim wapen, de vliegende guillotine, in een zeer chaotisch geconstrueerde film met personages uit één stuk, onaantrekkelijke locaties en een bijna niet te volgen plot. Huan Chia-Ta staat in de credits te boek als Carter Wong, Chen Hsing als Henry Xing.

The Double-Crossers

1976 | Misdaad, Actiefilm

India/Hongkong SAR van China 1976. Misdaad van Cheng Chang-Ho. Met o.a. Chen Hsing, Shin I-Lung, Turi Kirana, Soekarno Noor en Chao Hsiung.

Criminele recherche onderzoekt zwendel rond nep-olievelden op Bali. Robotoïde gangsterfilm uitgesmeerd over tientallen toeristische locaties in Indonesische Archipel.

Bruce Lee in New Guinea

1975 | Actiefilm

Taiwan 1975. Actiefilm van Kong Hung. Met o.a. D Ho Chung-Tao, Chen Hsing, Danna en Yang Sze.

Slangenstam van prinses Ankarwa zucht onder terreur van gevreesde Duivelssekte. Jonge antropoloog kiest zijde van prinses. Onbedaarlijk lachen om deze verregaand onzinnige film.

The Two Cavaliers

1974 | Avonturenfilm, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Avonturenfilm van Yueh Fung. Met o.a. Wang Yu, Chen Hsing en Shiao Chang.

China, jaren '30. Bandietenleidster Flower berooft met haar bende geldtransporten en benut de buit om loyaliteit van hoge legerofficieren te kopen. Een rondtrekkende bokser neemt zich voor Flowers bende uit te roeien. Dit knappe werkstuk duikt - verrassend - in relatieproblematiek maar verliest zwaardavonturen niet uit het oog.

Four Real Friends

1974 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Actiefilm van Wang Yu. Met o.a. Chang Yu, Kam Kang, Wang Yu, Chen Hsing en Lung Fei.

Noord-China, jaren twintig. Vier veiligheidsagenten bestrijden horden bandieten en struikrovers. Viertal kung fu-coryfeeën bundelt krachten in uiterst kwaadaardig werkje. Film is één lange schermutseling. USA/GB-titel: DRAGON SQUAD.

The Angry Guest

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Chang Cheh. Met o.a. Ti Lung, David Chiang, Ching Li, Chen Hsing en Fang Yen-Tsu.

Fan Ko en Wen Lieh ten strijde tegen corrupte grootindustrieel Yamaguchi die Wen Lieh's verloofde heeft gekidnapt. Onophoudelijke kung fu-duels. Vervolg op DUEL OF FISTS.

Tough Guy

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Chen Hsing, Yu Yang, Charlie Chiang en Linda Ling.

Een kung fu-meester infiltreert in een smokkelbende, met verbrijzelende resultaten. Continu-exposé van kung fu- technieken. USA/GB-titel, KUNG FU - THE HEADCRUSHER, zegt alles.

The Bloody Fist

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Wu Szi-Yuan. Met o.a. Chen Hsing, Chen Kuan-Tai en Yu Yang.

Gebroeders Yu zien voortbestaan van hun sportschool bedreigd door kwaadaardige acties van naburige Japanse karatescholen. Cliché-situaties rond cliché-plot. In USA/GB bekend als FISTS OF BLOOD.