Deep Purple

Acteur, Componist

Deep Purple is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

East Is East

1999 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1999. Komedie van Damien O'Donnell. Met o.a. Om Puri, Linda Bassett, Jordan Routledge, Archie Panjabi en Ian Aspinall.

Het regiedebuut van Damien O'Donnell speelt in 1971 in noordwest Engeland. Centraal staat een 9-koppige Pakistaans-Britse familie, aangevoerd door patriarch George Khan (gevierd acteur Om Puri), tegen de achtergrond van opkomend extreem-rechts, de oorlog tussen India en het huidige Bangladesh en de sobere arbeidersbuurten. Khan is een trotse Pakistaan die zijn familie met ijzeren hand regeert. Maar de kijker weet meer dan hij. Zijn Britse vrouw (Bassett) neemt hem alles behalve serieus en zijn zonen variƫren van casanova tot glamournicht. Terwijl iedereen zijn eigen gang lijkt te gaan is vader Kahn in het geniep bezig met het uithuwelijken van zijn kroost. East is East is in de eerste plaats een bitterzoete komedie over de gezinsdynamiek van de Khans. Een meesterwerkje van een paar miljoen pond met een soms hilarische blik op de Brits-Aziatische problematiek binnen een familie. Gebaseerd op 't autobiografische plankenspel van Ayub Khan-Din.

Around the Stones

1976 | Muziek, Documentaire

Verenigd Koninkrijk 1976. Muziek van Silver Nadd. Met o.a. The Rolling Stones, Rod Stewart, Deep Purple, Uriah Heep en Paul McCartney & Wings.

Een slordige compilatiefilm met de Rolling Stones als middelpunt, en met niet altijd even geweldige gastoptredens van een hele reeks andere groepen en rocksterren. Zonder de minste logische samenhang aan elkaar geplakt is dit strikt voor fans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Deep Purple op televisie komt.

Reageer