Kev Adams

Acteur

Kev Adams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rock'n Roll

2017 | Komedie, Muziek

Frankrijk 2017. Komedie van Guillaume Canet. Met o.a. Guillaume Canet, Marion Cotillard, Philippe Lefebvre, Gilles Lellouche en Kev Adams.

Guillaume Canet is een succesvolle acteur die zich, na een opmerking over zijn leeftijd, afvraagt of hij nog wel relevant en 'rock'-n-roll' genoeg is. Canet, in het echte leven ook getrouwd met tegenspeelster Marion Cotillard, realiseert zich dat het tijd is voor een radicale verandering en gaat op zoek naar zijn innerlijke rockster.

Fiston

2014 | Komedie

Frankrijk 2014. Komedie van Met o.a. Héléna Noguerra, Valérie Benguigui, Franck Dubosc en Kev Adams.

Sinds zijn zevende is student Alex (podiumgrappenmaker Adams) al knetter van vroegere klasgenoot Sandra (Arnezeder), maar nog altijd lukt het de verlegen stuntel niet om serieus contact te leggen. Dan komt hij op het zotte idee om de hulp in te roepen van de man die lang geleden Sandra's moeder voor zich wist te winnen: teruggetrokken schrijver Antoine (droogkloot Dubosc). Ziedaar het incompatibele duo dat dit uiterst voorspelbare fabrieksproduct sjeu moet geven, maar daarin slechts gedeeltelijk slaagt. Opgedragen aan comédienne Valérie Benguigui, die Alex' moeder speelt en kort voor de première stierf aan borstkanker.

Les profs

2013 | Komedie

Frankrijk 2013. Komedie van Pierre-François Martin-Laval. Met o.a. Christian Clavier, Isabelle Nanty, Pierre-François Martin-Laval en Kev Adams.

Omdat slechts 12% leerlingen slaagt wordt het lyceum Jules Ferry met sluiting bedreigd. De directeur besluit een laatste reddingspoging te doen door leraren met anti-conformistische methodes aan te nemen. De ouders zijn woedend. De leerlingen zijn snel overtuigd!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kev Adams op televisie komt.

Reageer