Jason Saucier is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Criminal Passion

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Donna Deitch. Met o.a. Joan Severance, Anthony John Denison, John Allen Nelson, David Labiosa en Wolfgang Bodison.

In L.A. maakt een seriemoordenaar aan de lopende band slachtoffers. Het zijn vrouwen, die na het liefdesspel de keel worden doorgesneden. Cynische cop Melanie Hudson (Severance) en haar partner, tevens ex-minnaar, Nathan Leonard (Denison) maken jacht op de moordenaar. De verdachte is de zoon van een senator, Connor Ashcroft (Nelson), maar die laat tijdens een ondervraging niets los. Integendeel: hij is zo onbevangen dat hij wel onschuldig moet zijn. Melanie besluit als lokaas te fungeren door met hem uit te gaan. Nathan is jaloers en bezorgd tegelijk. Uiteraard heeft hij gelijk. Het in de verte op BASIC INSTINCT gebaseerde scenario met doorzichtige dwaalsporen van John Allen Nelson en Max Strom is heel dunnetjes en regisseuse Deitch is met het oog op tv-uitzending veel te voorzichtig geweest, zodat het resultaat een saaie thriller is met slap spel en weinig bloot. Nelson viel als stuk in de smaak bij de kijksters. Het camerawerk is van Joey Forsyte. Ook bekend als ANGEL OF DESIRE.

Contamination

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Martin Newlin. Met o.a. Jason Saucier, Mary Sellers, Buba Reeves en Patrick Collins.

Vrijgekomen radio-actief afval tast onschuldige boomwortels aan die veranderen in hongerige vleeseters. Een jong stel en een journalist nemen de zaak op en proberen er wat aan te doen. Een en ander loopt echter behoorlijk uit de hand.

Hitcher in the Dark

1989 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1989. Thriller van Humphry Humbert en Humphrey Humbert. Met o.a. Joe Balogh, Jason Saucier, Robin Fox, Jason Sucier en Joseph Baloch.

Alledaagse B-film van Humbert, alias Umberto Lenzi, de Italiaanse kameleon, die spaghettiwesterns, thrillers, erotiek en horror ambachtelijk door de molen draait. Balogh als verwend zoontje van een miljonair reist met een camper door het land. Onderweg pikt hij de gretige Bisset op. Dat leidt tot een voorspelbaar spel van kat en muis. Balogh blijkt namelijk een sinistere schizofreen te zijn.

Top Model

1987 | Erotiek

Italië 1987. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Jessica Moore, James Sutterfield, Ale Dugas, Laura Gemser en Jason Saucier.

Ontzettend saaie rolprent over schijfster Moore die na haar succes (uit de vorige film) een boek wil schrijven over het wereldje van de dure prostitutie. Ze schrijft zich in bij een escort-service en ontdekt dat het er dubieus en corrupt aan toe gaat. Sutterfiled tot wie zij zich voelt aangetrokken is homo! Moore is mooi en meestal naakt, maar veel meer dan kreunen en steunen kan ze niet. Het scenario staat op naam van Sarah Asproon, hetgeen een pseudoniem is van Aristide Massaccesi en Gloria Miles. Dugas staat op sommige kopiën als Douglas. Er zijn ook versies die slechts 85m lang zijn. Achter de camera stond Fred Slonisko. Aristide Massaccesi regisseerde trouwens als Joe D'Amato. Een goede raad: vermijd deze film.