Vincent Baggetta: cast.
Er zijn 8 films gevonden.

Shakedown on the Sunset Strip

1988 | Misdaad, Komedie, Thriller

Verenigde Staten 1988. Misdaad van Walter Grauman en Walter E. Grauman. Met o.a. Perry King, Season Hubley, Joan Van Ark, Vincent Baggetta en Michael McGuire.

Een eerzuchtige agent van de zedenpolitie van L.A. zit rond 1950 achter een beruchte hoerenmadam aan en ondervindt daarbij weinig medewerking. De komedie-elementen doen het eindprodukt te veel op twee benen hinken.

Police Story: The Freeway Killings

1987 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1987. Misdaad van William A. Graham. Met o.a. Richard Crenna, Angie Dickinson, Don Meredith, Ben Gazzara en James Sikking.

In deze pilot-film staat een agent tegenover een moordenaar. Deze aardige sterren-reünie staat model voor een eventuele serie POLICE STORY, waarin een aantal van dezelfde acteurs weer zullen meedoen, evenals de meeste technische medewerkers. Scenario van Mark Rodgers. Camerawerk van Robert Steadman.

Carly's Web

1987 | Komedie, Misdaad

Verenigde Staten 1987. Komedie van Kevin Inch. Met o.a. Daphne Ashbrook, Cyril O'Reilly, Vincent Baggetta, Peter Billingsley en Bert Rosario.

Ongecompliceerde komedie over de ongebruikelijke avonturen van een bescheiden ambtenaartje op het Ministerie van Justitie in het kader van de misdaadbestrijding.

Doubletake

1985 | Misdaad

Verenigde Staten 1985. Misdaad van Jud Taylor. Met o.a. Richard Crenna, Beverly D'Angelo, Vincent Baggetta, Paul Gleason en Cliff Gorman.

Een degelijke politiefilm met een gruwelijke dubbele moord (de hoofden van de slachtoffers zijn verwisseld), corruptie onder hooggeplaatste politiefunctionarissen en een romance. Het script van John Gay is gebaseerd op de roman Switch van William Bayer. Oorspronkelijk vertoond in twee delen.

The Ordeal of Bill Carney

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Jerry London. Met o.a. Ray Sharkey, Richard Crenna, Betty Buckley, Ana Alicia en Jeremy Licht.

Geëngageerde, lichamelijk gehandicapte advocaat Crenna en de aan alle vier de ledematen verlamde Sharkey spannen een uniek en precedent scheppend proces aan, inzake de voogdij over Sharkey's kinderen. Scenario van Tom Lazarus.

Chicago Story

1981 | Misdaad

Verenigde Staten 1981. Misdaad van Jerry London. Met o.a. Vincent Baggetta, Dennis Franz, Kene Holiday, Jack Kehoe en Craig T. Nelson.

Eerste aflevering van een serie waarin advocaten- politie- en artsenmilieus vervlochten zijn, bedacht en geschreven door Eric Bercovici en geregisseerd door zijn SHOGUN-collega. Knap drama, waarin een man er ten onrechte van wordt beschuldigd in een park op een tien-jarig meisje te hebben geschoten.

The Eddie Capra Mysteries: Dying Declaration

1978 | Mysterie

Verenigde Staten 1978. Mysterie van William Wiard. Met o.a. Vincent Baggetta, Wendy Phillips, Ken Swoford, Michael Horton en Seven Ann McDonald.

Advocaat Eddie Capra (Baggetta) en zijn medewerkers hebben weer een succes geboekt in de rechtzaal. Hun feestje wordt echter onderbroken door een telefoontje van een politieman die Eddie meldt dat hij gaat sterven. Hij beschuldigt ex-prostitu[KA1]e Vanessa Trautman (Rush). Het gesprek eindigt op enkele revolverschoten. Eddie krijgt van zijn baas J.J. Devlin (Swofford) de opdracht om Vanessa aan de tand te voelen en hij raakt al vlug betrokken in een onwelriekend zaakje waarbij haar echtgenoot Duane (Donahue) betrokken is. Niet erg opwindende thriller over een speurder-advocaat die slimmer blijkt dan de politie. Baggetta is als acteur duidelijk geen grote toekomst weggelegd, maar de personages rondom hem worden vertolkt door veteranen die wel wat goed maken. Dit was na NIGHTMARE AT PENDRAGON CASTLE de tweede pilot voor een reeks die amper dertien afleveringen (van vijftig minuten) leefde. Peter S. Fischer schreef het routine-scenario. Achter de camera stond Mario DiLeo.

Two Minute Warning

1976 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1976. Thriller van Larry Peerce. Met o.a. Charlton Heston, John Cassavetes, Martin Balsam, Beau Bridges en David Janssen.

Vroeg in de ochtend wordt een fietser, zonder reden, neergekogeld door een onbekende in de straten van L.A. Enkele uren later trekt de schutter naar het Memorial Colosseum, waar een belangrijke voetbalwedstrijd plaatsvindt, waarbij ook de president aanwezig zal zijn. Tijdens de wedstrijd wordt de gewapende man opgemerkt door een cameraman. Een thriller, in de traditie van de rampenfilm, naar een scenario van Edward Hume, gebaseerd op de roman van George LaFountaine. De aanwezigheid van vele bekende gezichten is het verhaal niet altijd ten goede gekomen, met enkele scènes die er helemaal niet toe doen. Kennelijk moest iedereen de kans krijgen zijn nummertje op te voeren. Een zeer zwakke film met slechts enkele sterke momenten, is het resultaat. Gefotografeerd door Gerald Hirsch en van muziek voorzien door Charles Fox. De tv-versie duurt drie uur.