Rolf Bayer

Regisseur, Acteur

Rolf Bayer is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Pacific Inferno

1978 | Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1978. Avonturenfilm van Rolf Bayer. Met o.a. Jim Brown en Richard Jaeckel.

Brown en Jaeckel behoren tot een groep Navy-diepzeeduikers die door de Japanners krijgsgevangen werden genomen. Ook de Filippijnse verzetslui willen de Amerikanen in handen krijgen, omdat zij de enigen zijn die weten waar de schat van 16 miljoen dollar door het terugtrekkende Amerikaanse leger werd begraven. Bijzonder veel explosies en warrige actiescènes moeten het gebrek aan een degelijk scenario verdoezelen en de kritische hit 'War, What Is It Good For?' van Edwin Starr wordt op de soundtrack misbruikt als een volstrekt misplaatste humanitaire toets.

The Kill

1973 | Thriller

Filipijnen 1973. Thriller van Rolf Bayer. Met o.a. Richard Jaeckel, Tita Munoz, Mike Lovatt, Judy Washington en Rich King.

Een priv[KA1]e-detective (Jaeckel) komt op het spoor van een grote som geld, die door een geslepen misdadiger uit het casino te Macao is gestolen. Een te goedkope thriller om de aandacht lang vast te houden. Een film boordevol zeldzaam onaangename karakters.

No Man Is an Island

1962 | Drama, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1962. Drama van John Monks jr en Richard Goldstone. Met o.a. Jeffrey Hunter, Marshall Thompson, Barbara Perez, Ronald Remy en Paul Edwards Jr..

De niet vlekkeloze produktie schaadt dit waar gebeurde verhaal over een soldaat (Hunter) die op Guam ingesloten raakt gedurende drie jaar dat de Japanners het gebied in handen hebben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rolf Bayer op televisie komt.

Reageer