Aurora Walker

Acteur

Aurora Walker is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Luis Buñuel. Met o.a. Arturo De Córdova, Delia Garcés, Luis Beristain, José Pidal en Aurora Walker.

Een ziekelijk jaloerse rijkaard kwelt zijn jonge vrouw. Een psychopatisch melodrama, dat destijds een zeer goede kritiek oogstte en nu als een van de beste films uit de Mexicaanse periode van Buñuel wordt beschouwd. Het scenario is van Luis Alcoriza en Buñuel, die het verhaal Pensamientos van Mercedez Pinto bewerkten. De fotografie is van Gabriel Figueroa.

Comisario de turno

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Raúl de Anda. Met o.a. Domingo Soler, Carlos López Moctezuma en Aurora Walker.

Twee samenwerkende politieagenten worden geconfronteerd met een aantal zeer uiteenlopende gevallen die zij proberen op te lossen. De film is te sentimenteel en zonder een greintje fantasie.

Corazón de niño

1939 | Drama

Mexico 1939. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Domingo Soler, Vicente Molina en Aurora Walker.

Een stel kinderen met een zeer verschillende sociale achtergrond begint aan een nieuw schooljaar. Degene die de hoogste cijfers haalt zal een baan krijgen. Banaal, kinderachtig en huilerig zoals er maar weinig zijn; in één woord onuitstaanbaar.

La Gran cruz

1937 | Drama

Mexico 1937. Drama van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Joaquín Busquets, Elena D'Orgaz, René Cardona en Aurora Walker.

Een chemisch ingenieur ontdekt een springstof en wordt ontvoerd en blind gemaakt door een paar vijandelijke agenten. Intussen trouwt zijn verloofde met zijn broer. Onuitstaanbare film, waarin is getracht het melodrama te combineren met de spionagefilm. Het resultaat is slechts een onbelangrijk werkje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aurora Walker op televisie komt.

Reageer