Nadia Grey

Acteur

Nadia Grey is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il pirata dello sparviero nero

1958 | Avonturenfilm, Romantiek

Italië/Frankrijk 1958. Avonturenfilm van Sergio Grieco. Met o.a. Mijanou Bardot, Gérard Landry, Milly Vitale, Nadia Grey en Maurizio Arena.

Een clichématig cape-en-degen verhaaltje over de zoon van een vermoorde hertog, die het hertogdom wil bevrijden van de tiran die het ingenomen heeft. Chantage, romantiek en heldenmoed schitteren temidden van fraaie kostumering en mooi-ogende persoonlijkheden, die de verdiensten van deze film vormen.

Falco d'oro

1955 | Drama

Italië 1955. Drama van Carlo Ludovico Bragaglia. Met o.a. Anna-Maria Ferrero, Massimo Serato en Nadia Grey.

Een bittere vijandschap verdeelt twee adellijke families. Men besluit het probleem uit de wereld te helpen door de telgen met elkaar te laten trouwen, maar een meisje gooit roet in het eten. Een middelmatige film waarin af en toe knap geacteerd wordt.

Il Cardinale Lambertini

1954 | Romantiek, Drama, Historische film

Italië 1954. Romantiek van Giorgio Pastina. Met o.a. Gino Cervi, Nadia Grey, Arnoldo Foà en Sergio Tofano.

Een verrukkelijk verhaal en heerlijk spel maken dit tot een meeslepende film. In 1739 rukken Spaanse troepen onder de hertog van Montimar de stad Bologna binnen. De hertog dingt bij gravin Isabella Pietramellara om de hand van haar dochter Maria. Maar Maria is in het geheim verliefd op de knecht van kardinaal Lambertini en het paar vlucht. De kardinaal vindt een veilig plekje voor hen in het kasteel van graaf Davia. Ook weet hij de Spanjaarden en de mannen van Davia zover te krijgen dat ze de wapens neerleggen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nadia Grey op televisie komt.

Reageer