Jeff Spielman

Regisseur, Producer

Jeff Spielman is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Fever Lake

1998 | Horror

Verenigde Staten 1998. Horror van Ralph E. Portillo. Met o.a. Corey Haim, Bo Hopkins, Mario Lopez, Randy Josselyn en Lauren Parker.

Tijdens de voorjaarsvakantie in school stelt Albert (Haim) aan zijn vrienden Steve (Lopez) en Bobby (Josselyn) voor om enkele dagen door te brengen in het huis dat hij zojuist ge[KA3]erfd heeft aan het schilderachtige Fever Lake. Vergezeld van hun vriendinnen Sarah (Parker), Danielle (Foot) en Ceristy (Webb) nemen ze hun intrek in het huis waar vijftig jaar voordien een vrouw op gruwelijke wijze om het leven kwam. Volgens een oude Indiaanse legende zou er een kwade geest in het meer huizen. De jongeren worden gefascineerd door een mysterieuze indiaan (Wise) die rond het meer zwerft en die steeds weer beweert dat het kwaad op komst is. Sheriff Harris (Hopkins) gelooft niet in al dat bijgeloof, maar hij raadt de jongeren toch aan om niet te diep in de bossen te trekken. Maar het kwaad is niet te stuiten. Voorspelbare variante op thema`s uit THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE en SCREAM. Het duurt erg lang voordat de film in gang schiet, maar dan worden de liefhebbers beloond met een opeenstapeling van bloederige clich[KA1]es en een einde dat niet tot een sequel kan leiden (alhoewel, je weet nooit). Niets nieuws onder de zon, maar wel goed gemaakt. Michael Edwards en Jalee Bailey baseerden het scenario op een verhaal van Bailey. Fotografie is van Keith Holland. Ultra Stereo.

Stolen Hearts

1993 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1993. Misdaad van Jeff Spielman. Met o.a. Landon Hall, Paula Aletonis, Vincent Dale, Jim Fimiani en Lori Jo Hendrix-Kenton.

Een rokkenjager die zijn slachtoffers snel uit de kleren krijgt, is gemeen en ook nog een dief. Hij bedwelmt zijn veroveringen na de daad om ze vervolgens te bestelen. Een jonge, vrouwelijke manager van een seksclub heeft helderziende gaven en is een goede tegenpartij. Onlogisch verhaal en met seks-sausje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeff Spielman op televisie komt.

Reageer