Colin Eggleston

Regisseur

Colin Eggleston is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Cassandra

1987 | Thriller, Horror, Mysterie

Australië 1987. Thriller van Colin Eggleston. Met o.a. Tessa Humphries, Shane Briant, Kit Taylor, Briony Behets en Lee James.

Humphries is een meisje dat doorlopend wordt geplaagd door nachtmerries uit haar verleden. Toen ze klein was pleegde haar moeder zelfmoord, en zij was niet bij machte iets te doen. De nachtmerries lijken nu zelfs tot leven te komen, waardoor andere leden van haar familie voortijdig aan hun einde komen. Lusteloos en sfeerloos gemaakte psychologische thriller, die eigenlijk geen aanleiding gaf voor enkele bloedstollende moordtaferelen. Acteertalent staat op een laag pitje. Alleen de soms surrealistisch aandoende fotografie van Garry Wapshott kan nog iets redden. Aan het scenario werkten regisseur Eggleston, John Ruane en Chris Fritchett.

Sky Pirates

1985 | Avonturenfilm, Actiefilm, Sciencefiction, Thriller, Komedie

Australië/Verenigde Staten 1985. Avonturenfilm van Colin Eggleston. Met o.a. John Hargreaves, Meredith Phillips, Max Phillips, Bill Hunter en Simon Chilvers.

Een bij vlagen amusant maar verder zielloos aftreksel van RAIDERS OF THE LOST ARK en andere avonturenfilms. Een piloot valt door een soort gat in de tijd en komt daardoor in het bezit van een fabelachtige schat. Allerlei gangsters willen hem die natuurlijk afhandig maken. Een lichtvoetige, oppervlakkige maar dure productie. Gefilmd in Panavision. Het scenario is van John Lamond. Het camerawerk is van Garry Wapshott. De onderwater opname's zijn gemaakt door Ron en Valerie Taylor. Ook bekend als DAKOTA HARRIS.

Body Business

1985 | Drama

Australië 1985. Drama van Colin Eggleston. Met o.a. Jane Menelaus en Trisha Noble.

Het Australische antwoord op DALLAS en andere Amerikaanse soapseries met Menelaus als het dametje dat de leiding wil overnemen van het bedrijf dat haar vader ooit opzette en onder vreemde omstandigheden weer verloor. Melige miniserie.

The Little Feller

1982 | Drama, Thriller

Australië 1982. Drama van Colin Eggleston. Met o.a. Steve Bisley, Sally Conabere, Lorna Lesley, Steven McLean en Leo Wockner.

Een geesteszieke vrouw wordt verliefd op een getrouwde man en richt haar psychopathische aandacht op zijn zoontje. Een goed gespeelde, maar overspannen thriller. Wanneer leren regisseurs als Eggleston eindelijk eens dat teveel achtergrondmuziek funest kan zijn voor de sfeer?

Long Weekend

1978 | Horror

Australië 1978. Horror van Colin Eggleston. Met o.a. John Hargreaves, Briony Behets, Mike McEwen, Michael Atkins en Roy Day.

Een echtpaar waarvan het huwelijk op de klippen aan het lopen is, besluit er een weekend op uit te trekken om in de natuur tot bezinning te komen. Op een afgelegen plek komen ze tot de ontdekking dat de natuur zijn tol begint te eisen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Colin Eggleston op televisie komt.

Reageer