Julie Payne

1940 Acteur

Julie Payne (1940) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Misery

1990 | Thriller, Horror, Drama

Verenigde Staten 1990. Thriller van Rob Reiner. Met o.a. James Caan, Kathy Bates, Richard Farnsworth, Frances Sternhagen en Lauren Bacall.

In de verfilming van het Stephen King-boek zitten geen horrorfragmenten, of het moet de scène zijn waarin Annie knorrend als een big de kamer verlaat. Het verhaal is simpel en doeltreffend. Paul Sheldon (Caan), schrijver van romans rond zijn geliefde hoofdpersonage Misery, krijgt tijdens een sneeuwstorm een auto-ongeluk. Hij ontwaakt in een vreemd bed, met aan zijn zijde de verpleegster Annie Wilkes (Bates), één van zijn grootste fans. Wanneer zij echter ontdekt dat Paul Misery in zijn laatste boek laat sterven, blijkt Annie plotseling tot de meest sadistische dingen in staat.

Twice Upon a Time

1983 | Familiefilm, Animatie, Fantasy

Verenigde Staten 1983. Familiefilm van John Korty en Charles Swenson. Met o.a. Judith Kahan Kampmann, Lorenzo Music, Hamilton Camp, Marshall Efron en Julie Payne.

Deze betoverende, ontzettend leuke tekenfilm werd gemaakt in een zogenaamd hakkelige stijl, die 'Loumage' wordt genoemd. De schurken die aan het hoofd staan van de Murkworks zijn van plan de wereld onder eeuwigdurende nachtmerries te bedelven. Alleen een doldwaze - en onbeschrijflijke - bende zogenaamde helden kan hen tegenhouden. De film is te ingewikkeld en te snel voor kleine kinderen, maar voor ieder ander is het een ware tractatie. Deze film is nooit in de Amerikaanse bioscopen uitgekomen en dus niet vertoond, ondanks het feit dat een zekere George Lucas de producent was. +

Private School

1983 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1983. Erotiek van Noel Black. Met o.a. Phoebe Cates, Betsy Russell, Matthew Modine, Michael Zorek en Fran Ryan.

Dolle tienerpret op een meisjesschool; je ziet een heleboel bloot vlees, maar niemand wordt gehinderd door ook maar een spoortje van intelligentie. Zelfs voyeurs zal het moeilijk vallen deze onhandig in elkaar geprutste 'komedie' uit te zitten. Scenario van Dan Greenburg en Suzanne O'Malley.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julie Payne op televisie komt.

Reageer