John Loy

Scenarist

John Loy is scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein

1999 | Animatie, Fantasy, Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1999. Animatie van Kathi Castillo.

Onze helden Alvin, Theodore en Simon krijgen een baantje bij het Majestic Movie Studio Park (lees: de Universal Studio). Het eerste wat zij doen is zelf een rondgang door het park maken. Als ze bij het kasteel van Dr. Frankenstein zijn aangeland, weten ze niet dat de echte Dr. Frankenstein er net is ingetrokken. Ze vinden het eng, maar kunnen ternauwernood ontsnappen. Dan merkt de kleine Theodore dat hij zijn troetelbeertje is vergeten. Het wordt hem aangereikt door het vriendelijke monster van Frankenstein, dat Franky heet. En dit is het begin van een grote vriendschap. Ze beleven gezamenlijk de nodige, korte, maar zeer spannende avonturen; en of het er nog van komt om te werken, vermeldt deze geschiedenis niet. Deze redelijk uitgevoerde tekenfilm lijkt heel veel op KISS MEETS THE PHANTOM OF THE PARK, maar dat zal liefhebbertjes van ALVIN & THE CHIPMUNKS weinig kunnen schelen; alleen volwassenen ergeren zich aan dit boerenbedrog. Met in de originele versie de stemmen van: Ross Bagdasarian Jr. als Alvin en Simon Seville, Dee Bradley Baker als Bus Driver, Michael Bell als Dr. Frankenstein, Mary Kay Bergman als Mother, Dody Goodman als Miss Rebecca Miller, Janice Karman als Theodore en Dave Seville, Kevin Michael Richardson als Bud Wiley en Frank Welker als The Monster. Het scenario is van John Loy.

Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Olympus

1998 | Familiefilm, Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy, Animatie

Verenigde Staten 1998. Familiefilm van Lynne Naylor en Lynne Laylor.

De twee fantasy-helden komen samen om de macht der Griekse goden te handhaven

The Place of Lions

1997 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk/Zuid-Afrika 1997. Familiefilm van Audrey Cooke. Met o.a. Hugh Laurie, Miriam Margolyes, Alfred Molina, Gye Edwards en Guy Edwards.

Als Chris Harris, kind van gescheiden ouders, zijn vader in Afrika wil opzoeken, gaat er van alles mis. Na het neerstorten van zijn vliegtuigje moet hij zich alleen in de Afrikaanse nacht zien te redden

The Land Before Time V: The Mysterious Island

1997 | Animatie, Familiefilm, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1997. Animatie van Charles Grosvenor.

Wanneer een zwerm planteneters al het voedsel in de Green Valley opeet, wordt de kudde van Littlefoot gedwongen op zoek te gaan naar een andere vallei. Onderweg belanden Littlefoot en zijn vriendjes op een eiland midden in het Grote Water. Daar worden ze herenigd met hun vriendje Chomper.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Loy op televisie komt.

Reageer