Beatriz Ramos

Acteur

Beatriz Ramos is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

No juzgarás a tus padres

1967 | Drama

Mexico 1967. Drama van José Díez Morales. Met o.a. Ana Bertha Lepe, Joaquín Cordero, Roberto Cañado en Beatriz Ramos.

Een vrouw voelt zich verdrietig over het feit dat ze een halfbloed is en vreest voor de huidskleur van haar toekomstig kind. Een onuitstaanbare film.

Les orgueilleux

1953 | Drama

Frankrijk/Mexico 1953. Drama van Yves Allégret. Met o.a. Michèle Morgan, Gérard Philipe, Carlos López Moctezuma, Victor Manuel Mendoza en Michèle Cordoue.

In een Mexicaans dorpje breekt een tyfus-epidemie uit, waarvan een Fransman op doorreis het eerste slachtoffer is. Zijn weduwe kan zonder geld niet verder reizen en zoekt steun bij een landgenoot, een gedesillusioneerde drankzuchtige arts. De man voelt zich door de epidemie genoodzaakt om zijn medische praktijk weer op te starten waardoor hij zijn zelfvertrouwen terugvindt. De film naar een verhaal van Sartre weet heel knap de afmattende hitte en het isolement te suggereren, waarbij de damesachtige Morgan steeds meer uit de plooi raakt.

El Infierno de los pobres

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Luis López Somoza, Arturo Soto Rangel en Beatriz Ramos.

Een meisje wordt, nadat zij zwanger is geraakt van een rijkaard, prostituée om haar moeder en kind te kunnen onderhouden. De eerste film rond deze hoofdrolspeelster; de volgende twee zouden heten PERDICION DE MUJERES en HOMBRES SIN ALMA. Ze zijn alle drie gebaseerd op de roman Percal van José G. Cruz. Te koud en te langdradig.

Las Joyas del pecado

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Fernando Soler, Rita Macedo, Ernesto Alonso en Beatriz Ramos.

Om de begrafenis van zijn vrouw te kunnen betalen, verkoopt Gerardo haar sieraden. Hij denkt dat ze namaak zijn, maar ze zijn echt. Een van de vervelendste films die er ooit op het doek zijn verschenen.

El Baño de Afrodita

1949 | Komedie

Mexico 1949. Komedie van Tito Davison. Met o.a. Luis Sandrini, Rosario Granados en Beatriz Ramos.

Door een misverstand wordt een leraar literatuur verward met een beroemde schrijver van erotische romans. Deze geestige, goed gemaakte film is gebaseerd op La Cura van Mu[KA5]noz Seca.

Negra consentida

1948 | Komedie

Mexico 1948. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Ramón Armengod, Meche Barba en Beatriz Ramos.

Twee vriendinnen uit de Verenigde Staten gaan naar het huis van een zuster van een van hen. Daar brengen ze een boel verwarring teweeg, zodat de zuster met haar geliefde kan trouwen. Deze zeer magere komedie bestaat alleen uit binnenopnamen.

De pecado en pecado

1947 | Drama

Mexico 1947. Drama van Chano Urueta. Met o.a. Esther Fernández, David Silva en Beatriz Ramos.

Een dief verleidt een jong meisje en betrekt haar, zonder dat zij het weet, bij zijn smerige karweitjes. Urueta heeft de film duidelijk met veel zorg gemaakt en daarom zijn de - overigens niet zo bedoelde - humoristische scènes wel de moeite waard.

La Noche y tú

1946 | Drama

Mexico 1946. Drama van Chano Urueta. Met o.a. Hugo del Carril, Gloria Marín en Beatriz Ramos.

Een getrouwde vrouw wordt verliefd op de man die haar chanteert in deze. Een afgrijselijke film.

Pecados de amor

1933 | Drama

Mexico 1933. Drama van David Kirkland. Met o.a. Beatriz Ramos, Angel T. Sala en José Luis Jiménez.

Een verbitterde vrouw probeert de zoon van haar ex-geliefde te doden, die wilde dat ze zich liet aborteren toen zij een verhouding met hem had. Een onbelangrijke, van slechte smaak getuigende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beatriz Ramos op televisie komt.

Reageer