Diego Ribon

Acteur, Scenarist

Diego Ribon is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Good Morning, Aman

2009 | Drama

Italië 2009. Drama van Claudio Noce. Met o.a. Anita Caprioli en Valerio Mastandrea.

Dove siete? Io sono qui

1993 | Drama, Familiefilm

Italië 1993. Drama van Liliana Cavani. Met o.a. Chiara Caselli, Gaetano Carotenuto, Anna Bonaiuto, Valeria D'Obici en Ines Nobili.

Fausto (Carotenuto) en Elena (Caselli) zijn allebei doof en wonen in Rome. Hij komt uit een rijke bourgeois-familie en moet van zijn moeder die hem bij zijn studie begeleidt, zijn handicap vergeten en overwinnen. Hij mag geen gebarentaal gebruiken of met anderen die het zelfde lot ondergaan omgaan. Elena komt uit een arbeidersfamilie die weinig economische zekerheid kent. Zij mag zelfs niet naar school omdat er geen speciale leraren zijn en wat trouwens ook te duur zou zijn. Zo wordt haar een fatsoenlijke opvoeding onthouden. De twee komen elkaar toevallig tegen en worden verliefd, maar hun leven is vol struikelblokken. Ze worden omringd door hypocrisie en alleen de kracht van hun verhouding stelt hen in staat elk obstakel te overwinnen. Goed spel, maar wat dramatisch als het om de maatschappijkritiek gaat. Een voorspelbaar einde. Scenario van regisseuse Cavani en Italo Moscati. Camerawerk van Armando Nannuzzi. Medegeproduceerd door de Italiaanse tv-omroep RAI.

Il bosco

1990 | Horror

Italië 1990. Horror van Andrea Malfiore. Met o.a. Carolina Tassoni, Diego Ribon en Luciano Crovato.

Deze slecht geregisseerde niet-griezelige horrorfilm is een gruwel. Hij was zo snel na de première weer uit de bioscoop verdwenen dat filmfanaten niet eens wisten dat-ie was uitgebracht. Ze hebben niets gemist. Het eenvoudige verhaaltje speelt zich af in een bos waar een hele serie afschuwelijk bloederige moorden is gepleegd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diego Ribon op televisie komt.

Reageer