Randy Wayne

1981 Acteur

Randy Wayne (1981) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Honey 2

2011 | Muziek, Drama, Komedie

Verenigde Staten 2011. Muziek van Bille Woodruff. Met o.a. Kat Graham, Randy Wayne, Seychelle Gabriel, Melissa Molinaro en Mario Lopez.

Was Honey (2003) een succesvol dansvehikel voor voormalig tienerster Jessica Alba, dit 'vervolg' gaat over een andere danseres. Maria (Graham) is juist uit de gevangenis en wil, behalve haar leven op orde krijgen, maar één ding: dansen. Ze heeft haar zinnen gezet op de Dance BattleZone, een streetdance kampioenschap. Formulefilm die meelift op de rage rond dansfilms (Step Up) heeft misschien weinig verrassingen te bieden, liefhebbers van dance battles kunnen toch maar mooi hun lol op: de prima dansers zitten nauwelijks stil.

Cougar Hunting

2011 | Komedie

Verenigde Staten 2011. Komedie van Robin Blazak. Met o.a. Randy Wayne, Jareb Dauplaise en Jillian Murray.

Drie vrienden besluiten naar Aspen te vertrekken om daar hun liefdesleven een boost te geven. Ze zijn echter niet op zoek naar leeftijdsgenoten maar gaan op 'cougar jacht', rijke oudere vrouwen die het hebben voorzien op knappe jonge mannen!

Ghost Town

2009 | Horror, Western

Verenigde Staten 2009. Horror van Todor Chapkanov. Met o.a. Gil Gerard, Randy Wayne en Jessica Rose.

Reb Halland, die in het tijdperk van het Wilde Westen leefde, heeft een pact met de duivel gesloten in ruil voor onsterfelijkheid voor zijn bende en hemzelf. Priester McCready probeert het kleine stadje te beschermen door vijf totempalen eromheen te plaatsen in de vorm van een pentagram. Op een dag neemt een verzamelaar een van de palen mee, waardoor Halland en zijn bende kans zien om het stadje binnen te dringen en de bewoners te vermoorden. Hierna plegen zij een rituele zelfmoord. Jaren later belandt een groep studenten in dezelfde stad en al gauw vinden ze een voor een de dood. Aan de overlevenden de taak om het mysterie te ontrafelen.

Frat Party

2009 |

Verenigde Staten 2009. Robert Bennett. Met o.a. Randy Wayne, Lauren C. Mayhew en Jareb Dauplaise.

Duffy staat op het punt te trouwen met Adriana, de erfgename van een groot wijnhuis. De avond voor de bruiloft organiseren de jongens van zijn studentenvereniging een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten. Intussen is Adriana's vader helemaal niet blij met zijn toekomstige schoonzoon en hij wil er alles aan doen om het huwelijk te voorkomen.

The Dukes of Hazzard: The Beginning

2007 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 2007. Komedie van Robert Berlinger. Met o.a. Jonathan Bennett, Randy Wayne, April Scott, Joel David Moore en Harland Williams.

De neven Bo en Luke Duke zijn tieners die naar Hazzard County, Georgia, worden gestuurd. Zij moeten daar logeren bij hun oom Jesse, die een boerderij bezit. Oom Jesse ligt voortdurend in de clinch met zijn aloude rivaal Boss Hogg, een corrupte ambtenaar in het kleine stadje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Randy Wayne op televisie komt.

Reageer