Ronnie Lazaro

Acteur

Ronnie Lazaro is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Fortunes Of War

1993 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Misdaad van Thierry Notz. Met o.a. Matt Sallinger, Michael Ironside, Haing S. Ngor, Martin Sheen en Michael Nouri.

Bangkok, Thailand 1994. Peter Kerman (Salinger) die bij de ontwikkelingshulp werkt en voor de voedselverdeling zorgt, wordt na een hevige ruzie ontslagen. Hij is platzak en is bereid alles aan te pakken wat geld kan opleveren. Carl Pimmler (Ironside) vraagt hem een lading medicijnen naar Kampuchea (Cambodja) te brengen, dat bestemd is voor het ziekenhuis van Francis Labeck (Sheen). Peter is bereid de gevaarlijke tocht door het gebied van de Rode Khmer te ondernemen. Hij weet niet dat Pimmler de medicijnen aan de vijand wil leveren tegen een vette winst. Samen met barkeeper Khoy Thuon (Ngor) en Pimmlers vrouw Johanna (Jenkins) begint hij aan de riskante reis. Door-de-weeks avonturenverhaaltje met actie bevolkt met oninteressante personages en ongeloofwaardige situaties. Het scenario van Mark Lee is zeer voorspelbaar en de acteurs presteren op het niveau van een soap-opera (Sheen verschijnt zelfs maar heel eventjes). Salinger produceerde. Camerawerk van Bruce Dorfman. Ultra Stereo.

The Boatman

1984 | Erotiek, Drama, Avonturenfilm

Filipijnen 1984. Erotiek van Tikoy Aguiluz. Met o.a. Ronnie Lazaro, Sarsi Emmanuelle, Jonas Sebastian en Suzanna Love.

Erg commercieel opgezette avonturenfilm die zijn inspiratie zocht bij de recente perikelen rond de Vietnamese bootvluchtelingen. Nogal wat brutaal geweld en al even brutale seks, maar Aguiluz regisseert met stijl en tilt de film uit boven de doorsnee Filippijnse exploitation-films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ronnie Lazaro op televisie komt.

Reageer