George Skaff

Acteur

George Skaff is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Someone's Watching Me!

1978 | Thriller

Verenigde Staten 1978. Thriller van John Carpenter. Met o.a. Lauren Hutton, David Birney, Adrienne Barbeau, Charles Cyphers en Grainger Hines.

Tv-regisseur Hutton heeft een nieuwe job en een nieuw appartement op de vijftigste verdieping van een wolkenkrabber in Los Angeles. Ze is er nauwelijks ingetrokken of ze krijgt een eerste dreigende telefoontje van een onbekende die haar vanuit een van de honderden vensters aan de overkant begluurt. Wanneer de politie niets onderneemt, neemt ze zelf het heft in handen. Beklemmende thriller die nogmaals bewijst dat Carpenter, die zelf het scenario schreef, op zijn best is wanneer hij in beperkte ruimtes kan werken. De spanning wordt voortdurend opgedreven tot een werkelijk adembenemende climax. De vertolking is over de hele lijn aanvaardbaar. De camera van Robert Hauser vormt een belangrijk onderdeel van de actie.

Columbo: Make Me A Perfect Murder

1978 | Mysterie, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1978. Mysterie van James Frawley. Met o.a. Peter Falk, Trish Van Devere, George Skaff, Milt Kogan en Susan Bredhoff.

Van Devere is de gekwetste ziel die haar ego[KA3]istische minnaar Luckinbill koelbloedig doodschiet, knoeit met de projector van het projectiezaaltje en zich zodoende een alibi verschaft, maar Lt. Columbo (Falk) laat zich niet flessen. Een cursorische aflevering.

Smile

1975 | Komedie

Verenigde Staten 1975. Komedie van Michael Ritchie. Met o.a. Bruce Dern, Barbara Feldon, Michael Kidd, Geoffrey Lewis en Nicholas Pryor.

Deze satire op Californische schoonheidswedstrijden is nu weer dolkomisch, dan weer goedkoop. De film weifelt onhandig tussen komedie en drama, maar Kidd is prima als choreograaf-aan- lager-wal die nu optochten regisseert. Het scenario van Jerry Belson. Het camerawerk is van Conrad Hall.

The Incredible Petrified World

1958 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1958. Avonturenfilm van Jerry Warren. Met o.a. John Carradine, Allen Windsor, Phyllis Coates, Lloyd Nelson en George Skaff.

Vier mensen onderzoeken de oceaan in een duikerklok en komen terecht in een doolhof van tunnels. Niet om aan te zien.

Man Beast

1955 | Horror

Verenigde Staten 1955. Horror van Jerry Warren. Met o.a. Rock Madison, Virginia Maynor, George Skaff, Lloyd Nelson en Tom Maruzzi.

Een expeditie zoekt naar de verschrikkelijke sneeuwman, maar vindt in plaats daarvan de hond in de pot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Skaff op televisie komt.

Reageer