Adelaide Miller

Acteur

Adelaide Miller is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Alien Nation: The Enemy Within

1996 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Kenneth Johnson. Met o.a. Gary Graham, Eric Pierpoint, Michele Scarabelli, Terri Treas en Lauren Woodland.

Smeris Matt Sikes (Graham) en zijn buitenaardse partner George Francisco (Pierpoint) moeten de oorzaak van een auto- ongeval met dodelijke afloop onderzoeken. Het slachtoffer is een vrouwelijke Newcomer, maar George noemt haar een Eeno en wil niets van de zaak weten. Matt is verbaasd, want George komt in principe op voor minderheden, vooral als ze onderdrukt zijn. Bij de autopsie wordt vastgesteld dat het slachtoffer zwanger was en dat de foetus op een vreemde wijze misvormd is. Matt en George komen op het spoor van een Eeno-legende die gaat over een koningin-moeder die een nieuwe levensvorm baart en die de Aarde zal gaan overheersen. Spannende en bij tijd en wijle zeer griezelige SF-film, waarin onze helden geconfronteerd worden met een huiveringwekkend geheim, waarvan nogal wat elementen ontleend werden aan ALIEN en SPECIES, maar die toch de zenuwen door de keel doet gieren. Een van de betere afleveringen van deze tv- spin-off van de speelfilm uit 1988. De subplots die de aanpassing aan onze maatschappij van de Newcomers moeten illustreren, verbreken net iets teveel de opbouw van de spanning. Diane Frolov en Andrew Schneider schreven het scenario. Fotografie van Ron Garcia.

Lonely in America

1990 | Komedie

Verenigde Staten 1990. Komedie van Barry Alexander Brown. Met o.a. Ranjit Chowdry, Adelaide Miller, Tirlok Malik, Robert Kessler en Melissa Christopher.

Jonge Indiƫr arriveert in New York, meent het beloofde land te hebben gevonden maar ervaart al spoedig dat racistische en andere mooie kanten van het leven in de V.S. niet zo leuk zijn. Te lieve debuutfilm van Brown met te brave grapjes voor een vlotte komedie. Niet scherp en kittig genoeg om indruk te maken. Het Amerikaans debuut van Indiase acteur Chowdry. Ook Miller debuteert als het Amerikaanse liefje van Chowdry.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adelaide Miller op televisie komt.

Reageer