Steve Zuckerman

Regisseur, Acteur, Componist

Steve Zuckerman is regisseur, acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Dream for an Insomniac

1998 | Romantiek, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1998. Romantiek van Tiffanie DeBartolo. Met o.a. Ione Skye, Jennifer Aniston, Mackenzie Astin, Michael Landes en Seymour Cassel.

'Een man zonder ogen als Sinatra is nooit te vertrouwen.' Serveerster Frankie (Skye) heeft de lat nogal hoog liggen in deze knusse relatiekomedie. Ze werkt in een hip koffiehuis, slaapt slecht en hunkert naar haar droomman. Haar televisieserieproblemen komen tot ons via haar dialogen met vriendin Allison (Aniston) en bink David (Astin) is de man die haar onwillige vuur moet oppoken. Een rafelig subplotje over de coming out van een bijroller maakt de soap compleet. Debuterend regisseuse DeBartolo schreef haar eigen scenario en liet de filmerij vervolgens wat het was. Naar eigen zeggen bekijkt ze de wereld niet 'through the eyes of a camera lens'.

North Shore Fish

1997 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1997. Komedie van Steve Zuckerman. Met o.a. Tony Danza, Mercedes Ruehl, Peter Riegert, Wendie Malick en Carroll Baker.

Sal is al jaren voorman in een visfabriek en werkt daar al die tijd naar volle tevredenheid. Zijn vrouw is zwanger en alles lijkt koek en ei. Sal heeft echter een geheime verhouding met zijn collega Florence die ook zwanger van hem blijkt te zijn

Spawn of the Slithis

1978 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1978. Horror van Stephen Traxler. Met o.a. Alan Blanchard, J.C. Claire, Dennis Lee Falt, Mello Alexandria en Win Condict.

Door in zee gedumpte kernafval ontstaat er een humanoĆÆde zeemonster dat knaagt aan de inwoners van het kustplaatsje Venice in CaliforniĆ«. Een amateurachtige monsterfilm, waarin een weifelende poging aan sociale kritiek gedaan wordt. Ook bekend als SLITHIS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Zuckerman op televisie komt.

Reageer