Chen Lung

Acteur

Chen Lung is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Master with Cracked Fingers

1980 | Actiefilm, Komedie

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Chih Hsin. Met o.a. Chen Lung, Yuan Hsiao-Tien en Shih Tien.

Van een haveloze bedelaar leert de jonge Jacky Kung Fu, wat hem later goed van pas komt als het restaurant van zijn oom het doelwit wordt van gangsterpraktijken. Een komische Kung Fu-film, en dat betekent onophoudelijk geschmier in kolderieke situaties. Chen Lung staat vermeld als Jackie Chan.

Killer Wears White

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Joseph Cheung en Tung Joe. Met o.a. Tung Wa, Chiao Hung, Yen Shih-Kuan, Chen I-Hsing en Wang Ha.

In een plattelandsgehucht raken een politieman en zijn onervaren assistent slaags met de casino-eigenaar, die een legertje van valsspelende croupiers in dienst heeft om de plaatselijke bevolking keer op keer uit te schudden. Deze dorpskomedie (escalerend in een wraakfilm) toont een redelijke plot en acceptabel acteerwerk, maar gaat gebukt onder een monsterlijke Engelse nasynchronisatie. Enkele gierende Kung Fu-duels. Ook bekend als THE WHITE GHOST OF KUNG FU.

Shaolin Wooden Men

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Lo Wei. Met o.a. Chen Lung, King Kang, Hong Chun en Lung Yuen-Er.

Onder de Ching-Dynastie vermoordt de gevreesde Groene Bende de ouders van een simpele, doofstomme jongeman. Deze laat zich opnemen in een Shaolin-klooster, bekwaamt zich in kung fu en treedt jaren later de bende tegemoet teneinde af te rekenen. Buitengewoon oninteressante ontwikkelingen; slecht camerawerk, resulterend in reeksen onscherpe instellingen en abominabele kleurtjes. Chen Lung is in de credits vermeld als Jacky Chan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chen Lung op televisie komt.

Reageer