Steve Bacic is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

All She Wants for Christmas

2006 | Komedie, Drama, Romantiek

Canada 2006. Komedie van Ron Oliver. Met o.a. Monica Keena, Tobias Mehler, Steve Bacic, Ali Liebert en Sonya Salomaa.

Er is geen stad ter wereld waar de kerstgedachte meer heerst dan het plaatsje Forest City. Het kloppende hart van het stadje is namelijk de fabriek waar de mooiste en meest bijzondere kerstproducten gemaakt worden. Noelle werkt in deze kerstfabriek, maar droomt eigenlijk van een baan in de financiële wereld van New York. Als ze besluit ervoor te gaan gooit een knappe, mysterieuze man roet in het eten. De fabriek dreigt te worden gesloten. Dit gaat Noelle aan het hart en ze doet haar uiterste best om de fabriek en de kerstgedachte te redden.

Deck the Halls

2005 | Familiefilm

Canada 2005. Familiefilm van George Mendeluk. Met o.a. Gabrielle Carteris, Steve Bacic, Ken Pogue, Jocelyne Loewen en Steven Culp.

De kersverse weduwe Holly Hall verhuist terug naar haar ouderlijk huis met haar zoon Ben, voor een nieuw begin in hun leven. Maar op het werk ontmoet ze Nick Saint James, een man die haar erg weet te boeien. Ben denkt echter dat Nick de Kerstman is en ook dat hij de ware is voor zijn moeder.

Threshold

2003 | Sciencefiction, Actiefilm

2003. Sciencefiction van Chuck Bowman. Met o.a. Nicholas Lea, Jamie Luner en Steve Bacic.

Het ruimteschip 'Oklahoma' keert met bemanning terug op aarde. Een van de bemanningsleden is in de arm geraakt door een kleine meteoor die buitenaards leven bevat. Deze buitenaardse levensvormen ontwikkelen zich tot insectachtige wezens in de lichamen van mensen. Dr. Jerome Horne, het hoofd van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, probeert de groeiende insectenplaag te stoppen voordat het de mensheid vernietigt.

Encrypt

2003 | Drama

Canada/Verenigde Staten 2003. Drama van Oscar L. Costo. Met o.a. Grant Show, Vivian Wu, Steve Bacic en Art Hindle.

In het jaar 2068 is de ozonlaag verdwenen en is de aarde verwoest door zware stormen. Oud-soldaat en kapitein John Thomas Garth probeert de overlevenden in leven te houden en de beschaving in stand te houden. Hij wordt gevraagd een team soldaten te leiden dat waardevolle kunst moet veroveren op een landgoed. In ruil daarvoor krijgt kapitein Garth voedsel en medicijnen. Al gauw ontdekt het team dat het landgoed wordt beschermd door een systeem genaamd 'Encrypt'. Kapitein Garth en zijn soldaten komen vast te zitten in een doolhof van dodelijke obstakels.

L.A.P.D.: To Protect and to Serve

2001 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 2001. Misdaad van Ed Anders. Met o.a. Dennis Hopper, Michael Madsen, Charles Durning en Steve Bacic.

Twee agenten uit Los Angeles worden door een collega aangezet tot corruptie, maar krijgen al snel last van hun geweten.

In The Lake Of The Woods

1996 | Drama

Canada/Verenigde Staten 1996. Drama van Carl Schenkel. Met o.a. Peter Strauss, Kathleen Quinlan, Peter Boyle, Nancy Sorel en Ken Pogue.

John Waylan staat kandidaat voor de verkiezingen van senator. Zijn campagne loopt al ten einde, als hij ervan wordt beschuldigd medeplichtig te zijn aan een massamoord in een Vietnamees dorpje. De beschuldiging helpt zijn carrière om zeep en brengt zijn huwelijk in gevaar. Als hij en Kathy hun toevlucht nemen tot een geïsoleerde cabine en zij de volgende dag spoorloos is verdwenen, vreest hij het ergste

Deadly Sins

1994 | Thriller

Canada/Verenigde Staten 1994. Thriller van Michael Robinson en Michael Robison. Met o.a. David Keith, Alyssa Milano, Terry David Mulligan, Corrie Clark en Heidi Lenhart.

Tiener Christina (Milano) zit op een van de San Juan eilandjes op een exclusieve nonnenschool, waar uitsluitend kinderen van welgestelde ouders worden toegelaten. De kerk staat voor zuiverheid en geborgenheid, maar in de afgelopen 5 jaar verdwenen er 11 leerlingen.