Arthur Pierson

Regisseur, Acteur

Arthur Pierson is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Hometown Story

1951 | Drama

Verenigde Staten 1951. Drama van Arthur Pierson. Met o.a. Jeffrey Lynn, Donald Crisp, Marjorie Reynolds, Alan Hale jr en Marilyn Monroe.

Bioscoopvulling, die er indertijd als koek inging over de pas verslagen politicus Lynn zijn verlies wijt aan de grote zakenwereld en probeert de fabrikant Crisp in diskrediet te brengen. Vooral belangwekkend vanwege de bijrol van Monroe als een van Lynns werkneemsters.

The Fighting O'Flynn

1949 | Historische film

Verenigde Staten 1949. Historische film van Arthur Pierson. Met o.a. Richard Greene, Helena Carter, Patricia Medina en Douglas Fairbanks jr.

Genoeglijke degenfilm, die speelt in Ierland in de negentiende eeuw met Fairbanks en Greene die met elkaar wedijveren in liefde en intriges.

Dangerous Years

1947 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1947. Drama van Arthur Pierson. Met o.a. William Halop, Ann E. Todd en Jerome Cowan.

Een wees (Halop), die aan het hoofd van een jeugdbende staat, wordt van moord op een sociaal werker beschuldigd. Tijdens het proces blijkt hij de zoon van de officier van justitie te zijn. Aardig sociaal drama.

Fra Diavolo

1933 | Komedie, Musical

Verenigde Staten 1933. Komedie van Hal Roach en Charley Rogers. Met o.a. Stan Laurel, Oliver Hardy, Dennis King, Thelma Todd en James Finlayson.

L & H-bewerking van een operette met King als romantische leider, een beroemde bandiet en henzelf als zogenaamde assistenten. Een van hun beste. Het scenario is van Jeanie Macpherson. Het camerawerk is van Art Lloyd en Hap Depew. Ook bekend als BOGUS BANDITS en THE DEVIL'S BROTHER.

The Golden West

1932 | Western

Verenigde Staten 1932. Western van David Howard. Met o.a. George O'Brien, Janet Chandler, Marion Burns, Onslow Stevens en Julia Swayne Gordon.

Een uitstekende verfilming van het boek van Zane Grey. Howard kan zich volledig uitleven in deze actievolle western waarin O'Brien een dubbelrol speelt. Actiescènes genoeg, met Indianenaanvallen waarvoor de acteurs Chief Big Tree en John War Eagle werden ingehuurd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arthur Pierson op televisie komt.

Reageer