Valeria D' Obici

Acteur

Valeria D' Obici is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Yuppies, giovani di successo

1986 | Komedie

Italië 1986. Komedie van Carlo Vanzina. Met o.a. Jerry Calà, Massimo Boldi, Christian De Sica, Corinne Clery en Ezio Greggio.

Een onnozele komedie over een groepje jonge, op succes azende intellectuelen in Milaan. Een stomvervelende film die tracht in te spelen op de nieuwste trend: jonge stadsintellectuelen, de wereld en mode der Yuppies, de bourgeoisie en luxueuze clubs. Het verhaal zelf heeft nauwelijks enige lijn, het is één lange aaneenschakeling van stompzinnige belevenissen van imbecielen.

Il 45mo Parallelo

1986 | Drama

Italië 1986. Drama van Attilio Concari. Met o.a. Thom Hoffman, Valeria D' Obici, Andrea Puglisi en Enzo Robutti.

Dit speelfilmdebuut van de Milanese modefotograaf Concari is een meesterwerk van de zwart-wit-cinematografie. De beelden staan centraal en er is nauwelijks sprake van een verhaal. De hoofdpersoon is een beroepsfotograaf die foto's neemt van plaatselijke Parmezaanse boeren en een vakantie-serveerster die zich tot hem voelt aangetrokken. De film toont de excentrieke autochtonen en hun vreemde zomerse bezigheden. Goede pop- en andere moderne muziek en originele montage maken de film de moeite van het bekijken waard.

Colpo di Fulmine

1985 | Komedie, Romantiek

Italië 1985. Komedie van Marco Risi. Met o.a. Jerry Calà, Vanessa Gravina, Ricky Tognazzi, Elisabetta Giovannini en Valeria D' Obici.

Een neurotische man van begin dertig, gescheiden en geheel in beslag genomen door zijn werk als makelaar, loopt door de stad rond om naar de gezichten van mensen te kijken; en laat zich met acupunctuur behandelen. Op een dag besluit hij naar Venetië te gaan om zijn beste vriend te bezoeken, die receptionist is in een hotel en een dochter heeft. Hij wordt verliefd op de dochter, maar het probleem is dat het meisje slechts elf jaar oud is. De film is zowel ontroerend als humoristisch en alle acteurs spelen goed.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valeria D' Obici op televisie komt.

Reageer