Werner Pochat

Acteur

Werner Pochat is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Laser Mission

1989 | Actiefilm

Duitsland/Zuid-Afrika/Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Beau Davis. Met o.a. Brandon Lee, Ernest Borgnine, Debi Monahan, Werner Pochath en Graham Clarke.

Als CIA-agent Lee, de vader van Monahan, professor Borgnine wil bevrijden, raakt hij in Zuid-Afrika in de klem: de KGB drijft hem in de richting van Angola, waar wapenhandelaar Pochath, een gewetenloze Oostenrijker met een dubieus verleden, op hem loert. Verrassingsloze actiefilm waarin en passant 's werelds grootste diamant teruggevonden moet worden, die genre-liefhebbers en Lee- fans echter weet te bekoren. Lee, die in 1993 onder nooit volledig opgeklaarde omstandigheden om het leven kwam tijdens de opnamen van de film THE CROW, was in werkelijkheid de zoon van de legendarische Bruce Lee. Het scenario is van Phillip Guteridge, die een verhaal van David A. Frank bewerkte.

Cross Mission - Fucco incrociato

1988 | Actiefilm

Italië 1988. Actiefilm van Al Bradley. Met o.a. Richard Randall, Werner Pochat, Deborah Keith, Alex Bitale en John L. Rock.

Een fotografe en een huursoldaat zitten allebei, maar om verschillende redenen, in een Centraalamerikaanse republiek vast. Het land wordt geregeerd door een dictator die voodoo en zwarte magie inzet om aan de macht te blijven, waardoor hij drugs en slaven kan blijven smokkelen. De twee vreemdelingen worden door rebellen gevangen genomen, die het bewind omver willen werpen. Ze sluiten zich bij de revolutionairen aan, die erin slagen de macht over te nemen. Daarna komen ze vrij. Montage, spel, script en regie zijn erbarmelijk. Het Angelsaksische pseudoniem van de regisseur en de derderangs rolbezetting helpen deze ondermaatse film ook niet verder. Al Bradley is een pseudoniem van Alfonso Brescia.

Rage - fuoco incrociato

1985 | Drama, Sciencefiction, Actiefilm

Italië 1985. Drama van Anthony Richmond. Met o.a. Conrad Nicholas, Werner Pochat en Steve Elliott.

De dag nadat een catastrofe alle beschaafde volkeren van de aarde heeft weggevaagd zoeken een paar overlevenden naar uranium, dat voor hen van levensbelang is. Ze vechten onderling in een verwoest landschap. Actiescenes genoeg, maar met gênant slechte effecten. Regisseur Tonino Ricci voert voor de gelegenheid wijselijkerwijs de schuilnaam Anthony Richmond.

Fuego cruzado

1985 | Sciencefiction, Actiefilm

Spanje/Italië 1985. Sciencefiction van Tonino Ricci. Met o.a. Conrad Nichols, Taida Urruzola, Steve Elliott, Cris Huerta en Werner Pochat.

Na een atoomramp tracht een oud-militair om op de een of andere manier te overleven. Een tweederangsprodukt dat zelfs niet in de schaduw van het succes van de MAD MAX-films kan staan.

Der Videopirat

1985 | Misdaad, Actiefilm

Duitsland 1985. Misdaad van Harald Alexander. Met o.a. Nicolas Shopp, Maja Maranow, Werner Krumbiegel, Frank Trunz en Ralph Willmann.

Een videopiraat en drugshandelaar terroriseert zijn omgeving. Wanneer hij een medewerker vermoordt zweert diens broer wraak. De debuutfilm van deze regisseur, vol met cliché's uit actiefilms.

Il Cacciatore di squali

1981 | Avonturenfilm, Horror, Actiefilm

Spanje/Italië 1981. Avonturenfilm van Enzo G. Castellari. Met o.a. Franco Nero, Werner Pochat, Mirta Mildrer, Jorge Luke en Mark Forrest.

Een voormalig CIA-agent Mike (Nero, uitgedost als overjarige hippie) is nu haaienvanger op een Caraïbisch eiland. Zijn werkelijke doel is het opduiken van een grote hoeveelheid geld, die op de bodem van de zee in een vliegtuigwrak verborgen ligt. Mike was daar ooit de piloot van. Hij krijgt al het gajes uit de buurt achter zich aan bij het uitvoeren van zijn plan. Klinkt opwindend, maar het is verre van dat.

Sexo caníbal

1980 | Avonturenfilm

Italië/Spanje/Duitsland 1980. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. Al Cliver, Ursula Buchfeller, Werner Pochat, Antonio Mayans en Gisela Hahn.

De avonturier Al Coster gaat in gezelschap van zijn helper naar een onherbergzaam bosgebied. Een kannibalenstam houdt daar een knap, jong meisje gevangen. Dit is een Europese coproduktie over kannibalen. De makers waren aangespoord door het succes van de film van Ruggero Deodato over dit thema: CANNIBAL HOLOCAUST.

Jungfrau unter Kannibalen

1980 | Actiefilm, Misdaad

Duitsland/Spanje/Frankrijk 1980. Actiefilm van Clifford Brown. Met o.a. Ursula Fellner, Al Cliver, Werner Pochat, Robert Foster en Gisela Hahn.

Een jonge actrice wordt ontvoerd naar een eiland waar kannibalen wonen. Haar ontvoerders worden opgegeten, zij zelf wordt op het laatste moment gered. De film is met zijn bloederige beelden volledig op shockeffecten gericht.

The Knock Out Cop

1978 |

1978. Steno. Met o.a. Bodo, Joe Stewardson, Enzo Canavale, Werner Pochat en Bud Spencer.

Een jonge actrice wordt ontvoerd naar een eiland waar kannibalen wonen. Haar ontvoerders worden opgegeten, zij zelf wordt op het laatste moment gered. De film is met zijn bloederige beelden volledig op shockeffecten gericht.

Der Tod des Flohzirkusdirektors oder Ottocaro Weiss reformiert seine Firma

1973 | Drama

Zwitserland 1973. Drama van Thomas Koerfer. Met o.a. François Simon, Paul Gogel, Norbert Schwientek, Janine Weill en Werner Pochat.

Door gebrek aan nieuwe 'artiesten' wil de directeur van een vlooiencircus de pestvlo in zijn theater brengen als vernietiger van alles wat benepen en vernederend is. Hij vindt een maecenas die in de pest juist een drager van de orde en beschermer van de beschaving ziet en in plaats van 'toneel-illusie' een wetenschappelijk experiment laat opvoeren in de hoop op een echte epidemie. Deze politieke allegorie van Koerfer, discipel van Alexander Kluge en ook in diens stijl gemaakt, heeft bij vlagen een te trage nadrukkelijkheid, maar boeit door de inhoud - waarbij vrijheid in de kunst alleen als ontoereikend wordt gesteld - en door de hoofdrol van Simon, die als enige meer dan alleen maar een spreekbuis voor ideeën is.

Il gatto a nove code

1971 | Thriller, Horror

Duitsland/Italië/Frankrijk 1971. Thriller van Dario Argento. Met o.a. Karl Malden, James Franciscus, Catherine Spaak, Horst Frank en Pier Paolo Capponi.

Blinde man met puzzel-hobby vangt toevallig een deel van een raadselachtig gesprek over moord op en roept de hulp van een journalist in voor een oplossing. De moord wordt gemaskeerd door vier volgende moorden. Argento - die voorbarig tot de Italiaanse Hitchcock is uitgeroepen - heeft onmiskenbaar het raffinement in het opbouwen van spanning en schokeffecten, maar een onvermogen of desinteresse om een sluitend verhaal te vertellen. Gevolg zijn een reeks lange oninteressante of belachelijke scènes tussen de suspense door. Scenario Michael Haller en regisseur Argento, die een boek van Bryan Edgar Wallace bewerkten. Erico Menczer was verantwoordelijk voor de fotografie.

Die Engel von St. Pauli

1969 | Misdaad

Duitsland 1969. Misdaad van Jürgen Roland en Jurgen Roland. Met o.a. Horst Frank, Herbert Fux, Werner Pochath, Karl Lieffen en Rainer Basedow.

Op de Hamburgse Reeperbahn is een Oostenrijker neergestreken met Weense meiden, tot verdriet van de Duitse hoerenbazen. Oorlog is onvermijdelijk. Er vallen dooien, maar wie uiteindelijk wint is onduidelijk. Een frisse wereld is het niet die we te zien krijgen. Het scenario is van Karl-Heinz Zeitler en Werner J. Lüddecke. Het camerawerk is van Petrus Schloemp.

Joko In Voca Dio...e Muori

1968 | Western

Duitsland/Italië 1968. Western van Antonio Margheriti. Met o.a. Werner Pochat, Claudio Camaso en Richard Harrison.

Op de Hamburgse Reeperbahn is een Oostenrijker neergestreken met Weense meiden, tot verdriet van de Duitse hoerenbazen. Oorlog is onvermijdelijk. Er vallen dooien, maar wie uiteindelijk wint is onduidelijk. Een frisse wereld is het niet die we te zien krijgen. Het scenario is van Karl-Heinz Zeitler en Werner J. Lüddecke. Het camerawerk is van Petrus Schloemp.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Werner Pochat op televisie komt.

Reageer